XS
SM
MD
LG

Metal plast osvajač Svetosavskog turnira "Brus 2024"

Ekipa Metal plast - foto: Žarko Arsić

U Subotu u prepunoj hali spotrova "Goran Raičević' odigrano je finalno veče Svetosavskog turnira "Brus 2024". U prelepom abijentu u prehodnih desetak dana moglo je da se vidi dosta lepih akcija, golova kao i dobrih utakmica.

U utakmici za treće mesto sastale su se ekipe Miki Frizer iz Aleksandrovca i ekipa Migrad iz Kruševca u kojoj je ekipa Miki Frizer pobedila rezultatom 4:3 (1:0) i osvojila treće mesto i nagradu od 40.000 dinara, dok je ekipa Migrad osvojio četvrto mesto na turniru i nagradu od 6.000 dinara.

Pre početka finalne utakmice revijalnu utakmicu odigrali su FK Kopaonik i FK Trajal iz Krusevca, bio je to pravi spektakl gde smo mogli da vidimo igrače koji su nosili boje bruskih "vukova" Sašu Vukadinovića, Radeta Aleksića, Vukašina Tomića, Josipa Projića, Bratislava Punoševaca, Miloša Milovanovića, Vladimira Simovića, Nikolu Miloševića, Nemanju Milisavljevića i Dejana Vesića.

Finalnoj utakmici prisustvovao je i predsednik Fudbalskog saveza Rasinskog okruga Vladan Gašić kao i predsednica privremenog organa opštine Brus Valentina Milosavljević sa saradnicima. Po završetku revijalne utakmice usledilo je finale gde su se sastale možemo reći dve najbolje ekipe Zodex M iz Zlatara i ekipa Metal Plast iz Blaca u kojoj je zasluženo pobedila ekipa Metal Plast rezultatom 1:3 (0:2) i osvojila prvo mesto na ovogodišnjem turniru i nagradu od 150.000 dinara dok je drugoplasirana ekipa Zodex M osvojila drugo mesto i nagradu od 80.000 dinara.

Pre dodele nagrada i pehara najboljim ekipama kao i pojedinačne nagrade izabrana je idealna petorka turnira u kojoj su golman Predrag Marković (Miki Frizer), Andrija Pecić (Metal Plast), Bogdan Stojanović (Migrad), Nikola Jovanović (Metal plast), Nemanja Žiža (Zodex M). Za najboljeg golmana izabran je golman ekipa Metal plast Miloš Ćirković, za najboljeg igrača izabran je igrač Predrag Valjarević, takođe igrač Metal plasta, a za najboljeg strelca izabran je Marinko Babić iz ekipe Miki Frizer koji je postigao sedam golova.