XS
SM
MD
LG

Večeras veliko finale Svetosavskog turnira "Brus 2024"

Sinoć su odigrane utakmice polufinala i dobili smo finaliste ovogodišnjeg turnira u malom fudbalu. U prvoj polufinalnoj utakmici Metal Plast je pobedio ekipu Migrad 5:2 iako je ekipa Migrad vodila u prvom poluvremenu 0:2 ali daleko iskusnija ekipa Metal Plasta je zasluženo u finalu.

U drugoj polufinalnoj utakmici sastale su se ekipe Zodex M i ekipa Miki Frizer u kojoj je takođe Zodex M pobedio rezultatom 6:2 i zasluženo se plasirao u finale. Večeras takođe gledaoce očekuju vredne nagrade.

U 19:00 časova u utakmici za treće mesto sastaće se ekipe Miki Frizer iz Aleksandrovca i Migrad iz Kruševca. Od 20:00 Revijalna utakmica izmedju FK Kopaonika i FK Trajal iz Krusevca. Na revijalnoj utakmici videćete stare asove koji su nekada nastupali u Srpskoj ligi za Kopaonik između ostalog Vukašina Tomića, Josipa Projića, Sašu Vukadinovića i ostale.

Po završetku revijalne utakmice sledi veliko finale u kojem će se sastati dve najbolje ekipe Zodex M iz Zlatara i Metal Plast iz Blaca, a zatim i dodelu nagrada i priznanja. Pozivamo ljubitelje malog fudbal da dođu i isprate veliko finale ovogodišnjeg turnira.