XS
SM
MD
LG

FS BiH ugovorio meč sa Crnogorcima

Rukovodstvo Fudbalskog saveza BiH dogovorilo je odigravanje još jedne prijateljske utakmice, nakon martovskog duela sa Kostarikom. Reč je o prijateljskom susretu "A" selekcija BiH i Crne Gore koji će se igrati drugog juna ove godine u Bosni i Hercegovini. Ovo će biti tek drugi zvanični susret ovih reprezentacija u seniorskoj konkurenciji. U prvoj utakmici odigranoj 28. maja 2018. u Zenici nije bilo ni pobednika ni golova.

-Drago mi je da smo dogovorili ovaj meč jer je to savršena prilika da vidimo na čemu trebamo raditi i gde smo posle martovskih kvalifikacionih utakmica. Voleo bih, i nadam se da će tada i situacija sa korona virusom biti bolja, te da će nam se pridružiti i navijači na tribinama – rekao je Ivajlo Petev, selektor BiH.

U okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine reprezentacija BiH će 24. marta gostovati u Finskoj, zatim sledi prijateljski ogled sa Kostarikom 27. marta u Zenici, a 31. marta Zmajevi će ugostiti selekciju Francuske, aktuelnog svetskog šampiona.