XS
SM
MD
LG

Fantazi - Odlične a jeftine opcije

Sezona Premijer lige je blizu početka. Samim tim i Fantazi ulazi u ključnu fazu. Bitno je sada povući prave poteze i imati dobar tim na startu. Lako je pogoditi sa Salahom, Kejnom i sličnim igračima. Poenta je pogoditi sa jeftinim opcijama. Probaću u ovom tekstu navesti po pozicijama dobre a jeftine opcije.

GOLMANI

Golmani imaju od 4 miliona ali ti sa 4 miliona teško da će igrati. Ono što je ključ kod golmana jeste da izaberete jednog za cijelu sezonu a drugi da vam bude taj od 4 miliona. Jeftin izbor za prvog golmana kreće od 4,5 miliona. Tu je Rajan idealna opcija. Brajton će biti tvrda ekipa, pogotovo kući. Biće tu CS a biće i dosta odbrana. Zna skinuti i penal a na startu ima okej raspored.

ODBRANA

U odbrani imate mnogo skupih opcija poput igrača Liverpula. Oni jesu top opcije, pogotovo radi rasporeda. Faktički je moranje njihova dupla odbrana na startu. Pored njih, trebaju vam jeftine opcije. Ako idete sa nekim igračem od 4 miliona, Keli je definitivno opcija broj jedan. Odlaskom Van Bisake dobiće prostora a Palas ima fin raspored na startu. Na kraju krajeva, možete ga imati radi klupe.

Sa 4,5 miliona imate par dobrih opcija. Ketkert djeluje kao siguran u Votfordu mada treba biti oprezan i pratiti do kraja njihove pripreme. Imaju okej raspored i treba vam on ili Jarmat mada je Ketkert sigurniji. Takođe, tu je i Bormut i Adam Smit. Mada ja sa njim ne bih rizikovao jer je Bormut dovodio defanzivce i ko zna kako će tu ići. Diop iz Vest Hema je isto opcija dobra a imaju i solidan raspored.  Treba obratitipažnju i na El Mohamadija. Imao je dva gola i osam asistencija u Čempionšipu. Dodaje se dosta napadu samo treba vidjeti da li će biti standardan.

VEZNI RED

Od 4,5 miliona ima dosta dobrih opcija. Dendonker djeluje kao siguran u Vulvsima. Romeu igra na pripremama za Soton, tu je i Hejden iz Njukasla. Svakako tu nećete generalno pogriješiti mnogo jer će vam to biti peta opcija i biće opcija za klupu. Ali definitivno Dendonker treba imati prednost ovde.

Od 5 miliona ima par dobrih opcija. Hejberg bi trebao biti standardan u Sotonu što je svakako dobra opcija. Tu su Žoržinjo i Kante ali treba sačekati sa njima i vidjeti kakve će ideje Frenki Lampard imati. Nobl je bio i na penalima u Vest Hemu samo je pitanje koliko će dobiti prostora. Svakako može biti dobra opcija.

NAPAD

Ako idete na opciju od 4,5 miliona, Edi Nketia je top opcija. Svakako je pametnije imati trećeg napadača ultra jeftinog a Nketia je odlična opcija. Djeluje da će dobijati prostora više ove sezone a za sada minute koristi dosta. On bi trebao biti ono što je ranije bio Velbek. Ubaciće ga Emeri zadnjih 15ak minuta da odigra na svježinu nešto.

Od 5 miliona Aju je najbolja opcija. Odlaskom Batšuaija nazad u Čelsi, dobiće sigurno prostora jer je jedini pravi špic uz Bentekea. Tu je i Zaha koji može biti devetka ali je moguće da ode. Svakako je Aju dobra opcija. Treba ispratiti Musea u Šefildu. Imaju Šarpa ali je moguće da se Muse dobiti priliku i treba vidjeti par kola kako će to teći. Od 5,5 ima nekoliko opcija. Lokadija je ranije igrao dosta ali sad treba vidjeti kakav će Brajton biti sa novim menadžerom. Josip Drmić bi mogao dobiti prostora u Noriču. Puki hoće biti prva opcija ali Drmić može i po boku igrati. Svakako treba ispratiti par kola kako će to teći.

U svakom slučaju bitno vam je pogoditi sa 2-3 ultra jeftina igrača. Nekada će se desiti suspenzija bitnog igrača na kolo a kad imate jeftinog koji igra, ne morate transfere raditi. 

Trenutni izgled moje ekipe