XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Nastavljen niz pobeda plavo-belih

02.05.2021 OFK Beograd

Treća vezana pobeda OFK Beograda u Å”ampionatu! Nakon trijumfa nad batajničkim BSK-om, malomokroluÅ”kom Crvenom zvezdom, osvojena su tri boda i na utakmici protiv BASK-a na Omladinskom stadionu. OFK Beograd - BASK 2-1 (1-1).

Ā 

Utakmica je odigrana po veoma teÅ”kom, sparnom vremenu, a prvi do vođstva doÅ”li su gosti kada je sa desnog boka upućen centarÅ”ut koji je lobovao mladog golmana domaćih, Milića i zavrÅ”io uĀ mreži. Nije proÅ”lo dugo, a plavo-beli su doÅ”li do izjednačenja. Na asistenciju Kilibarde, Bajić sprovodi loptu u gol Baskovaca.

U prvom periodu igre videli smo totalnu dominaciju domaćih i dosta Å”ansi pred golom golmana gostiju, Lazarevića. Bajić ima dve dobre prilike, isto kao i Pantić, a beležimo i pokuÅ”aje Kilibarde i Jevtića.

U nastavku igre domaći i dalje imajuĀ loptu u svom posedu i stvaraju izgledne prilike. Ivica Jovanović pokuÅ”ava lukavo pred golom ekipe u crvenim dresovima, ali rezultat se ne menja.

Pred sam kraj utakmice Romantičari dolaze do pobede. Nakon jednog duela u Å”esnaestercu gosta napravljen je prekrÅ”aj nad Nedeljkovićem. Siguran izvođač sa "bele tačke" bio je Jovanović i donosi pobedu plavo-belima!

OFK Beograd: Milić, Jevtić, Janićijević, Pantić, Damjanović, Nedeljković, Bajić, Ratković, Kilibarda, Popović i Maksić. Igrali su i Jovanović, Mitrović, Janković i Vulević.

Naredni meč igra se sledeće subote u 16:30h kada na Karaburmu dolazi obrenovački Radnički.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd OFK Beograd BASK
Nema rezultata