XS
SM
MD
LG

Sremska liga

 

Železničar – Borac (K)

8:0 (5:0)

 

  Železničar ne smanjuje gas! Učinak posle trećine prvog dela sezone: pet utakmica – pet pobeda, uz gol razliku 21:0! Poslednja „žrtva“ je Borac iz Klenka, čiji su fudbaleri, s izuzetkom Petkovića i Ilića (donekle i golmana Stjepanovića) bili statisti! S druge strane, sremskoligaš iz Inđije, „s pola gasa“ došao je do ubedljive pobede , uz podatak da Kaurin nije iskoristio kazneni udarac u 9. minuti. Posebno raspoložen za igru bio je Vučković, koji se dokazao i kao strelac, ali i kao asistent. Ostali prvotimci Železničara su igrali „koliko treba“ , a na momente i previše opušteno.

LJUKOVO: Igralište FK LJukovo. Sudija: Dragan Popović (Šuljam). Strelci: 1:0, Vučković u 11, 2:0 Bosnić u 17, 3:0 Rakar u 32, 4:0 Pećanac u 38, 5:0 Lukač u 43, 6:0 Sokolović u 51. 7:0 Mandič u 61. i 8:0 Vučković u 80. minutu. Žuti karton: Pećanac (Železničar).

ŽELEZNIČAR: Blagojević (od 65. Petković), Bosnić, Ninić, Pećanac, Vučković, Mitrović (od 54. Mandić), Đuričić (od 54. Plećaš), Kaurin (od 46. Sokolović), Rakar, Dubajić (od 46. Čojanović), Lukač.

BORAC: Stjepanović, B. Samardžić, Ilić, Radišić, Fric (od 52. N. Samardžić), Matić, D. Samardžić, Mirković, M. Samardžić, Stojković (od 52. Vasiljević).

  Igrač utakmice: Andrej Vučković.

Gol Mandića - I

Gol Mandića - II

Gol Mandića - III

Gol Mandića . IV