XS
SM
MD
LG

Fantazi: Pregled 26. i najava 27. kola

Moji bodovi u 26. kolu

Iza nas je 26. kolo. Nikada veće duplo kolo ako gledamo iz Fantazi ugla. Odmora nema jer već kreće novo kolo pa krenumo redom.

PREGLED 26. KOLA

Ja sam prezadovoljan duplim kolom. Upalio sam Fri Hit i uzeo 121 bod. Napredovao sam oko 182 hiljade mjesta i sad sam među 160 hiljada u svijetu. Sve to sam uradio sa promašenim kapitenom. Meni je bio Salah mada TOP3 kapitena nisu donijeli previše. Kejn je tu bio najbolji ali i on je samo gol dao.

Ja sam generalno dosta rizikovao. Odlučio sam ići bez Junajtedovih igrača a Kejna sam pokrio sa Sonom. Na kraju mi je jedino žao odluke oko Lestera. Na sat do deadlinea imao sam Tilemansa a onda se odlučim za Barnsa.

Odbrana mi je bila generalno odlična. Martinez, Diaš, Robertson su donijeli bodove u jednom meču dok su Sančez i Dinj u oba meča donijeli bodove. De Brujne je imao jednu asistenciju ali pošto je ušao umjesto Sterlinga koji nije radio ništa, dobro sam prošao. Barns se nažalost povrijedio. Salah je definitivno razočarenje kola a Son mi se više isplatio nego ljudima Kejn. Ričarlison je donio bodove u oba meča dok je Votkins imao asistenciju. 

PREGLED SPORTDC LIGE

Nakon 26. kola lider je Marko Pandurović i njegov tim ''FK Panda'' sa 1796 bodova. Drugi je Pero Starčević sa 30 bodova manje dok je traći Vahid Ramović sa 1757 bodova. Ja sam trenutno na 32. mjestu u ligi sa 1671 bodom.

Tabela lige

Što se tiče mjeseca, februar je uzeo Đoković. Nije Nole jer je on imao posla u Melburnu pa nije stigao ali jeste Vule Đoković koji je imao 461 bod dok je drugi bio trenutni lider u ukupnom poretku, Marko Pandurović sa 455 bodova.

Tabela za februar

NAJAVA 27. KOLA

Ja sam išao -4 i uradio sam dva transfera. Malo sam razmišljao i o 29. kolu pa mi je ušao Lingard. Njega sam ubacio umjesto Medisona koji je pout a nema ni to kolo. Griliš je out u ovom kolu ali ima 29. kolo pa mi je na klupi. Druga izmjena je De Brujne umjesto Brune. Imam sad Sterlinga i KDB-a što je odlično za duplo kolo jer sam se poprilično zaštitio od Pepove rotacije a Bruno teško može nešto protiv Sitija. 

Moj tim za 27. kolo

Inače, obratite već sad pažnju na 29. kolo. Imamo tu četiri meča i bitno vam je (ako nemate čipove kao ja) da imate bar 8-9 onih koji će igrati. Ja sad imam već sedam i Griliša a sledeće kolo mi je plan ubaciti Targeta umjesto Bena Mija tako da ću ja vjerovatno i dogurati do 11. Ubaciću u nekom momentu Sona umjesto Sterlinga ali vjerovatno baš pred 29. kolo.

 No, da se vratimo na ovo kolo. Na golu mi je Fabijanski i po meni je realan CS protiv Vulvsa iako oni igraju okej u poslednje vrijeme. Diaš protiv Junajteda i Sautemptona mi je opcija za kapitena jer mislim da ga neće rotirati. Kresvel i Dalas idu jedan na drugog. Teško da će biti CS ali obojica mogu biti u ofanzivi dobri a realno će tu biti gomila golova. Mi ide na Arsenal. Možda čak može i CS donijeti jer će Arteta vjerovatno kombinovati ekipu.

Vezni red mi čine Sterling, De Brujne, Lingard i Rafinja. Siguran sam da će Pep kombinovati tim protiv Sautemptona ali sam siguran i da će obojica igrati protiv Junajteda. E sad, kako god kombinovao, jedan mu valjda mora igrati. Pogotovo jer će juriti da nastavi niz pobjeda. Lingard i Rafinja idu jedan na drugog. Kao što rekoh, očekujem da bude golova pa bi se mogli isplatiti a i obojica imaju 29. kolo. 

Napad mi čine Kejn i Bamford. Mislim da će Kejn donijeti manje nego na primjer Son ali nisam htio ludovati sa transferima. Mada, Kejn je dobar protiv ekipa iz Londona pa će valjda i protiv Palasa uraditi nešto. Bamforda neću objašnjavati jer sam rekao već dva puta šta očekujem od tog meča Vest Hema i lidsa.

IZBOR KAPITENA

Teško mi je bilo odlučiti oko transfera ali ovo je još teže. Da znam 100% da neće rotirati Diaša, tačno bih upalio tripl kapitena i stavio njemu traku. Jednostavno, teško da će i Junajted i Soton dati Sitiju. Ja vjerujem i da neće ni jedni ni drugi. Ali ipak je rizik veliki sa TC pogotovo jer koliko god Diaš trebao igrati obje, to je Pep. Može Aguera staviti na štopera samo da nas zeza. 

De Brujne je dobra opcija jer mislim da će igrati u oba meča. Možda neće drugi meč cijeli igrati ali će igrati. Za sada mi i stoji kapitenska traka kod njega ali to još nisam odlučio do kraja. Sterlinga ne bih uzeo u kombinaciju jer je opasno po živce imati njega za kapitena. 

Kejn i Son imaju dobru statistiku protiv Palasa ali nekako ne očekujem eksploziju. Pogotovo me ne vuče Kejn jer imam Sitijevce u ekipi. Što se tiče nekih ludosti oko kapitena a da nije odbrana Sitija, možda see može isplatiti ludost poput Antonija i još veća poput kapitena Bejla.

NAPOMENE

-Moguće je da će u 28. kolu duplo kolo imati Vila i Everton. Ja se nadam tome jer imam Martineza a svakako ubacujem Targeta jer Vila ima 29. kolo. Tu je i Griliš pa će valjda biti spreman za naredno kolo. Everton me ne privlači jer nemaju 29. kolo. Ali ako imate prostora i budu imali duplo kolo, Dinj i Ričarlison su svakako odlične opcije.

-Junajted je napadački odigrao dvije aktastrofalne utakmice i djeluje da je bolje bez njih u napadu neko vrijeme. Kada prođe meč sa Sitijem, razmisliti o Šou kao opciji u odbrani. Mada, nemaju 29. kolo ni oni pa je to problem.

-Sautempton sada ima duplo kolo ali eni je suludo iskreno staviti bilo koga od njih.

-Liverpul je u ogromnim problemima. Na sve su sotali i bez Kabaka koji neće igrati protiv Fulama. Mnogo je pametnije ići bez njih neko vrijeme.

To je to za ovo kolo. Srećno svima.