XS
SM
MD
LG

Soliranjem u poraz

Crna Gora - Hrvatska

Rukometaši Crne Gore ističu da je izdanje iz prvog dijela meča sa Hrvatskom,a poraženi su 27:21 recept pred naredne izazove na Evropskom prvenstvu.

Prvo poluvrijeme je bilo sjajno, konačno smo ispoštovali dogovor iz svlačionice. U nastavku smo radili sve ono što nije trebalo – igrali smo individualno, sebično, gledali ko će više da postigne golova, a ne hoćemo li pobijediti. Zbog toga je rezultat ovakav. Svi hoćemo da budemo heroji, ali mi možemo da funkcionišemo samo kao tim i cjelina, kao što jesmo u 1. poluvremenu. Drugo je pokazalo sve što ne valja”, izjavio je Lasica.

Golman Nebojša Simić bio je na nivou...

“Dobro smo izgledali u prvom poluvremenu, borili se, ali onda smo pali. Ne mogu da kažem da se nismo borili i u nastavku, ali je presudio Duvnjak na prednjem, mnogo je lopti prekinuo. Napad je bio bez rješenja, Hrvati su postigli golove iz kontri i odvojili se, poslije je riješio moj saigrač Marić sa pozicije pivota. Nisam, ipak, nezadovoljan, ovo je mnogo jači protivnik od nas. Pokazali smo zube, ako ovako budemo igrali, mislim da ćemo proći u drugi krug. Želja mi je da se uvijek ovako borimo”, rekao je Simić..

Crna Gora za dva dana igra protiv Srbije.

Izvor:AntenaM