XS
SM
MD
LG

Games.con, najveći i najpopularniji festival gejminga i pop kulture u regionu počinje 25. novembra!

Foto: Games.con

Za sve vas koji obožavate video igre, serije, filmove, anime, knjige, stripove i ostalu pop kulturu, pravo mesto je Beogradski sajam na kojem će se od 25. do 27. novembra održati prestižna gejming manifestacija, čuveni GAMES.CON.

Games.con je festival namenjen ljubiteljima gejminga i pop kulture, ali i svima onima koji žele da se igraju i dobro zabave. Pod parolom “levelovati se mora”, festival već sedmu godinu za redom okuplja kompletnu industriju moderne zabave na jednom mestu i desetine hiljada posetilaca. Games.con će se i ove godine biti vaš domaćin u najvećim halama Beogradskog sajma, Hali 1 i Hali 2. Tokom tri dana festivala posetioce očekuje najkvalitetniji gejming, umetnički i takmičarski sadržaj ali i super zabava, razigravanje moždanih vijuga i puno poklona.

Foto: Games.con

Fanovi video igara imaće priliku da saznaju sve o novitetima iz gejming industrije, da se oprobaju u najnovijim igrama, ali i da pokažu svoje veštine na mnogim esports turnirima. Igre poput CS:GO, eFootball, FIFA, Brawl Stars i Mortal Kombat rezervisane su za one sa takmičarskim duhom, a pobednike očekuju vredne novčane nagrade!

Za sve ljubitelje popularne kulture obezbeđen je sjajan program najpopularnijih manga stripova, animea, filmova, knjiga i serija vodećih svetskih franšiza, kao i bogat muzički sadržaj koji neće ostaviti ravnodušnim ni najtananije umetničko čulo. 

Foto: Games.con

Tech fanatici moći će da uživaju u poslednjim rečima tehnologije, a sve one koji vole da se igraju očekuje mnoštvo društvenih igara i kvizova, dok će ekipe koje vole timski rad imati priliku da se pokažu u Escape room-u. Ali to nije sve! Na Games.conu će se održati i cosplay takmičenje, kao i market Square, turnir u mačevanju, i još mnogo, mnogo toga. 

Velika vrata Games.con-a otvaraju se u petak, 25. novembra u 10:00 sati ujutru!

Karte možete kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a kao i na blagajni ispred hale sajma. Čekamo vas!