XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Otaljavanje posla kraj Starog sajmiŔta

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

Već otpisani Mladenovac stiže na noge rasterećenog, borbe za prvo mesto, Brodarca. Ko je gazda u njihovoj kući odmah je Mladenovčanima stavljeno do znanja. Posle dodavanja Stojkovića na bok, mladi Stojanović je odapeo strelu u suprotne raÅ”lje, igrao se 13. minut. Samo 3 minuta kasnije je moglo biti 2:0, Majstorović je izaÅ”ao sam pred Đorđevića koji mu ulazi u Å”ut i brani.

Ā 

Dok dlanom o dlan Brodarac već vodi dva razlike. Strelac je bio Lukić u 17. minutu. Gledamo igru mačke i miÅ”a.

Gosti su prvi put ugrozili gol Brodarca u 28. minutu, lopta je posle Å”uta Stojanovića sa 18 metara odskakutala tik kraj stative. Primetno je u tim trenucima da su domaći povukli ručnu, umesto da dotuku grogiranog protivnika. Poslednju priliku u prvom periodu Brodarac ima u 45. minutu, Å”ut Lukića sa 15 metara na volÅ”eban način zaustavio je Marko Đorđević.Ā 

Zadovoljenje posle sigurnog vođstva je česta pojava kod naÅ”ih igrača, a na tu pojavu nisu imuni danas ni Brodarčevi. Nastavak protiče u laganom tempu i pukom otaljavanju posla protiv nejakih gostiju iz Mladenovca.

Prvo uzbuđenje je viđeno u 63. minutu, Lukić traži raÅ”lje sa 10 metara, odakle loptu divnom paradom vadi Đorđević, a odmah potom Đilas sa 5 metara pogađa stativu nezaÅ”tićenog gola gostiju. Đilas i u 72. minutu propuÅ”ta divnu priliku, ustvari njegov Å”ut sa 10 metara brani danas fenomenalni golman Mladenovčana Đorđević.

Iz igrom siromaÅ”nog drugog poluvremena može se joÅ” izdvojiti Peralovićev pokuÅ”aj glavom sa desetak metara u 81. minutu, kada lopta odlazi nedaleko od stative. Ovom pobedom Brodarac je smanjio zaostatak za vodećim Teleoptikom na 9 bodova i u sredu u vanrednom kolu, kao gost igra na svom stadionu protiv podstanara iz Studentskog grada, dok u Mladenovac dolazi joÅ” jedan budući zonaÅ” Lokomotiva.

BRODARAC - MLADENOVAC 2:0 (2:0)

STADION: FK Brodarac. GLEDALACA: Bez prisustva publike. GL.SUDIJA: Mikavica Stefan. POM.SUDIJE: GliÅ”ić Nikola i Božić Dejan. STRELCI: Stojanović 13. i Lukić 17.min (Brodarac) ŽUTI KARTON: Stojanović (Mladenovac).

BRODARAC: Marić, Đilas, Ristić (Mi.Lukić), Nikolić, Ilić, Majtorović (Peralović), ToÅ”eski, Stojković (Nedinić), Ml.Lukić (Stajković), Stojanović (Petković), Radojević.Ā 

MLADENOVAC: Ma.Đorđević, Avramović, Mi.Đorđević, Zarić, Stanković, Jevtić (Obradović), TeÅ”ić, Stojanović, Stojković, Kostić (Sokolović), Maksimovski (Ivanković).

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd Brodarac Mladenovac
Međusobne utakmice
2020-2021
25.04
13:00
Brodarac
Mladenovac
2
0
14.10
14:00
Mladenovac
Brodarac
2
0

2019-2020
17.11
13:00
Brodarac
OFK Mladenovac
1
0

Uporedni rezultati

Brodarac
 
Mladenovac
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
3 (2) Broj utakmica 3 (1)
2 (2) Broj pobeda 1 (1)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
1 (0) Broj poraza 2 (0)
3 (3) Dati poeni 2 (2)
2 (0) Primljeni poeni 3 (0)
+1 (+3) gol razlika na utakmicama -1 (+2)
66% (100%) UspeŔnost 33% (100%)
GogiMix1 i joÅ” 2 korisnika su tipovali utakmicu