XS
SM
MD
LG
Ko je pobedio? SSNET AI prognoza
Pobeda domaćina
NereŔeno
Pobeda gosta
56%
17%
27%
Tipovanja
1
X
2
0
0
0


14
Radnički (S)
0
15
Sinđelić
0
16
Hajduk Veljko
0
1
Car Konstantin
3
2
Radan
3
3
OFK Bor
3
Car Konstantin
Trstenik PPT
Dubočica 1923
Žitorađa
Tabane Trgovački
Sinđelić
Napredak
BSK Bujanovac
Bukovik
Budućnost
IzveŔtaj utakmice

Hajduci "položili oružje" pred Lebančane

25.08.2014 Predator

U prelepom ambijenutu, na Gradskom stadionu u Negotinu, koji je od ove godine dobio i stolice na tribinama odigrana je utakmica izmedju domaćeg Hajduk Veljka iz Negotina i gostujućeg Radana iz Lebana, pred oko 400 ljubitelja fudbala. Na papiru fudbaleri Radana su daleko iskusnija i disciplinovanija ekipa, a to su pokazali i na terenu. Već na samom početku utakmice fudbaleri Radana imali su loptu u svom posedu i krojili akcije. Prvih 15 minuta utakmice, nije bilo Å”ansi, igralo se na sredini terena. Kako je utakmica odmicala gostujući fudbaleri su sve viÅ”e delovali opuÅ”tenije i krenuli su sa opasnim napadima po gol na popularne "hajduke" iz Negotina. Prvu Å”ansu na ovoj utakmici za goste imao je Milan Stanković, koji je u Å”esnestercu iskosa Å”utirao, ali je golman Hajduka Stefanović bio na visini zadatka i spasio gol. Nedugo zatim, Radan je opet zapretio, ovoga puta Å”ansu za gol je propustio Milan Marković, koji je odbijenu loptu poslao preko prečke. Goste je u 35.minutu u vodjstvo doveo iskusni Nenad Mitrović, koji je posle centarÅ”uta MiloÅ”a Markovića, glavom poslao loptu u mrežu domaćina.


U drugom poluvremenu domaći su krenuli ofanzivno, medjutim lopta je i dalje bila u posedu gostiju iz Lebana, koji su iskusno vrebali iz kontri i umirivali igru, ali domaći fudbaleri i dalje nisu ozbiljno zapretili. Tačku na ovu utakmicu stavio je MiloÅ” Stanković u 84.minutu utakmice. Radan je krenuo u kontru, preko Mitrovića, koji je fantastično proigrao MiloÅ”a Stankovića. Stanković je izaÅ”ao na "megdan" golmanu Stefanoviću i u borbi "jedan na jedan" izaÅ”ao kao pobednik.Ā 
Posle 2.kola Srpske lige "ISTOK" maksimalan učinak na tabeli imaju čak 4 ekipe - Radan, Timočanin, Trstenik PPT i Radnički iz Pirota, s tim Å”to Radan ima najbolju gol razliku +5 i nalazi se na 1.mestu Srpske lige "ISTOK".Ā 

FK Hajduk Veljko (Negotin) 0:2 FK Radan (Lebane)

Strelci: Mitrović u 35., MiloÅ” Stanković u 84.minutu za Radan,Ā  Gradski stadion u Negotinu, gledalaca:Ā 400. Sudija: Stojadin Denkić (Aleksinac). Žuti kartoni:Ā Lazić (Hajduk Veljko), Milan Stanković (Radan), DuÅ”an Stanković (Radan), Mitić (Radan), Kostić (Radan).

HAJDUK VELJKO: Stefanović, Davidović, Miljković, Lazić, Milosavljević, Nedeljković (Stamenković), Puljecović, MiloÅ”ević (Vujadinović), Živković (Čakarević), Matić.

RADAN:Ā Mirdžić, Milan Stanković, Milan Marković, D.Stanković, Jović, MiloÅ” Marković, Momčilović (Mitić), Petrović (Kostić), Mitrović (KrivoÅ”ija), MiloÅ” Stanković, Stamenković.

Ā 

Fudbal Fudbal Srpska liga Istok Hajduk Veljko Radan
Međusobne utakmice
2014-2015
21.03
14:30
Radan
Hajduk Veljko
1
0
23.08
17:00
Hajduk Veljko
Radan
0
2

2004-2005
Hajduk Veljko
Radan
3
3
Radan
Hajduk Veljko
1
1

Uporedni rezultati

Hajduk Veljko
 
Radan
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
4 (2) Broj utakmica 4 (2)
0 (0) Broj pobeda 2 (1)
2 (1) Broj nereŔenih 2 (1)
2 (1) Broj poraza 0 (0)
4 (3) Dati poeni 7 (2)
7 (5) Primljeni poeni 4 (1)
-3 (-2) gol razlika na utakmicama +3 (+1)
0% (0%) UspeŔnost 50% (50%)
Nema rezultata