XS
SM
MD
LG

Radočaj veruje da mogu prirediti iznenađenje

Vladimir Radočaj - foto: Jelena Grlić/lična arhiva

Mladi sastav “Traktorista” imao je priliku da nadogradi blistava prolećna izdanja u baražu protiv Novog Pazara, ali prosto su sagoreli u nastojanjima da naprave još jedan podvig, Možda je rezultat previsok, s obzirom na stanje stvari tokom 90 minuta igre. Sve je dobro funkcionisalo do protivničkog šesnaesterca, ali je izostala realizacija. Iskusni rival je znao to da kazni, i pobedom približi se ostanku među superligašima. Mladi trener Bojan Krulj sačuvao je mirnoću, staloženost i uverava igrače da sve nije izgubljeno.

- Znali smo u pripremi da nas očekuje zahtevna utakmica. Koristili su kontre iz individualnih akcija da nas kazne za propuste i promašaje. Jedna iskusna i starija ekipa znala da to materijalizuje, mada nisu bili toliko bolji koliko govori rezultat. Postoji razlika, imaju iskusniji tim, znaju šta rade. Imaju čvrstinu u duelima, stabilni su i koriste greške rivala. Sutra imamo šansu da popravimo utisak, napravimo dobar rezultat i izborimo istorijski plasman u Super ligu - optimista je mladi stručnjak.

Desni spoljni napadač Vladimir Radočaj uveren je da sve nije gotovo i da mogu da iznenade velikog protivnika.

- Pokazali smo se u dobrom svetlu, rezultat je previsok po prikazanom na terenu. Mnogo smo napadali ali bez završnog udarca, nismo poentirali za razliku od rivala koji je svoje prilike pretvorio u golove. Lako smo primili golove, moramo odigrati disciplinovano, trezveno, verujem da možemo dati tri gola i napraviti iznenađenje - optimista je mladi ofanzivac.