XS
SM
MD
LG

KMF Aranđelovac sigurno korača ka vrhu tabele

Foto: Dejan Dimitrijević

Domaćin, koji je ovog puta bio dosta komplentniji nego inače, ušao je veoma motivisano i skoncentrisano u meč. Već u 3. minutu postižu pogodak za vođstvo, strelac je Dobričić. To nije poremetilo goste i kao što je očekivano pokušavaju da kroz uvežban šablon u igri nametnu svoj ritam. To im u velikoj meri ne polazi za rukom, jer dobro izbalansirana ekipa iz Aranđelovca uspeva da im kvalitetno parira i sprečava njihove atake, dok u tranziciji stvara tri zicer prilike koje golman Euro Lidera bravurozno brani.
Razigrani igrači domaće ekipe u 15. minutu, preko kapitena Savića, su uspeli da dupliraju prednost. Gosti potom unose neizvesnost u meč sa dva brza pogotka. Bainović je prvo smanjio zaostatak u 17. minutu, da bi minut kasnije iz penala sa 10 metara, posle šestog faula, uspeo i da izjednači. Kada se možda očekivao i potpuni preokret, arađelovački futsaleri u poslednjim sekundama prvog perioda, rezantnim udarcem Tolića, ponovo dolaze do prednosti.
Drugi deo meča je nastavljen u istom maniru gde gost napada, a domaćin se organizovano i vrlo uspešno brani. U tim momentima se istakao domaći golman Mastilović koji je odbranio par teških udaraca sa distance. U jeku napada gostiju, kontru Stevanović - Lalović, ovaj drugi rešava pogotkom za 4:2, igrao se 28. minut. Domaći u 31. minutu ostaju sa igračem manje, zbog isključenja nervoznog Lalovića, a to gosti obilato koriste i sa dva pogotka izjednačuju na 4:4. Strelci su bili Bainović u 32. i Skuratenko u 34. minutu. 
S obzirom na iskustvo i kvalitet, domaće igrače nisu pokolebali primljeni golovi, te oni kroz veoma kreativnu pas igru dolaze do nekoliko dobrih prilika. Jednu od njih Nedeljković u 36. minutu izvrsnim šutem sa 9 metara pretvara u pogodak. Pred kraj gosti pokušavaju da sa golmanom-igračem steknu prednost u igri i izjednače, ali kako to u većini slučajeva biva ne dobijaju ništa osim još dva pogotka u svojoj mreži preko odličnog trostrukog strelca Dobričića u 38. i 39. minutu za konačnih 7-4.
Tako je ova sjajna futsal utakmica u SC Šumadija između ekipa Aranđelovca i Euro Lidera iz Petrovca na Mlavi završena zasluženom pobedom domaćeg tima. Među najradosnijima je svakako bio njihov sponzor, Diskont pića ˝Čarli˝, uz obećanje da će u narednom prelaznom roku dovesti još kvalitetnih igrača radi napada na prvo mesto i viši rang. Sledećeg vikenda Aranđelovčani gostuju u Osečini gde igraju derbi sa ekipom Braća Nedić, dok Euro Lider dočekuje nepredvidivu Bezbednost 192 iz Valjeva.

ARANĐELOVAC - EURO LIDER 7:4 (3:2)

SALA: SC Šumadija. GLEDALACA: 50. SUDIJE: Dinić Bratislav i Radović Nikola. STRELCI: Dobričić 3, 38 i 39, Savić 15, Tolić 20, Lalović 28. i Nedeljković 36.min (Aranđelovac), Bainović 17, 18 (10m) i 32. i Skuratenko 34.min (Euro Lider). ŽUTI KARTONI: Savić i Lalović (Aranđelovac). CRVENI KARTON: Lalović 31.min (Aranđelovac).
ARANĐELOVAC: Mastilović, M.Pavlović, Savić, Lalović, Dobričić - rezerve: Stevanović, Krstović, Tolić, A.Pavlović, Turković, Novaković, Nedeljković.
EURO LIDER: Slobodanović, Rakićević, Skuratenko, Branković, Bainović - rezerve: Radivojević, Nikolić.


Karanovac 8 : 3 Karađorđe 2015
Kareli 2 : 0 Braća Nedić
Aranđelovac 7 : 4 Euro-lider
Bezbednost 192 3 : 1 Zenon
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Kareli 4 3 1 0 10
2 Braća Nedić 4 3 0 1 9
3 Zenon 4 2 0 2 6
4 Euro-lider 4 2 0 2 6
5 Aranđelovac 3 2 0 1 6
6 Bezbednost 192 3 1 1 1 4
7 Karađorđe 2015 3 1 0 2 3
8 Karanovac 4 1 0 3 3
9 Flash 3 0 0 3 0