XS
SM
MD
LG
13.05.2020 zlatiborpress.rs

KMF Zlatibor: Zadovoljavajuća debitantska sezona

Foto: zlatiborpress.rs

Debitantsku takmičarsku sezonu KMF Zlatibor okončao je kao drugoplasirani tim u svojoj grupi Regionalne lige Zapad. Usled proglašenja vanredne situacije takmičenje je prekinuto i završeno kolo pre kraja, ali to nije uticalo na konačni plasman.

Zadovoljni smo sezonom, ostvaren je cilj da se kao novajlije uklopimo u ligu na pravi način. Predstoji nam četiri meseca do početka naredne. Glavne ambicije su nam u vezi sa radom mlađih kategorija, sa kojima će najviše raditi naš golman, Nemanja Kutlešić. Cilj je da futsal u Čajetini podignemo na viši nivo. I ja sam krenuo na polaganje za licencu u Kragujevac… Ќada se sve ovo završi i vratimo se u normalu nadamo se i povratku publike u dvoranu. Moram priznati da sam prijatno iznenađen brojem gledalaca, fino su bile popunjene tribine i na Zlatiboru i u Čajetini – kaže trener, Ratko Nestorović.

Dok okupljanje igračkog sastava nije bilo veći problem, nešto drugačija situacija bila je sa aspekta finansija i organizacije kluba. Nestorović kaže da klub nije na opštinskom budžetu i da se, kao takav, snalazi pre svega uz podršku privatnih sponzora, a ističe posebnu zahvalnost direktoru „Sportskog centra Čajetina“, Nikoli Smiljaniću, koji je klubu pomagao pre svega po pitanju termina u čajetinskoj dvorani i prevoza na utakmice.


MB Namenska : PP 192
Sjenica : Kosjerić
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Kosjerić 10 6 2 2 20
2 Zlatibor 11 5 1 5 16
3 PP 192 10 4 2 4 14
4 Sjenica 10 4 0 6 12
5 MB Namenska 9 3 1 5 10