XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice
Matine na Brodarcu pripao IMT

Foto: H.D.Vujanović

U neobičnom terminu za odigravanje, utakmica počela u 9:30h, bolje se snaÅ”la ekipa IMT. Domaći tim, inače ubedljivo najmlađi u Srpskoj ligi Beograd, je nastupio sa 9 bonus igrača i joÅ” 7 na klupi. Toj mladosti je izgleda zasmetao rani početak utakmice, te se nisu uspeli suprotstaviti iskusnim gostima.
Već u 3. minutu IMT ima veliku Å”ansu za vođstvo, ali je Reljić neprecizan. Nekih 5 minuta kasnije i GliÅ”ić iz idealne pozicije gađa pokraj gola. Domaćin uzvraća u 23. minutu kada je Krsmanović poluvolejom prebacio gol za koji centimetar.
Gosti ponovo već u sledećem napadu imaju veliku priliku, ali Å”ut Peralovića sa 12 metara je bio zamalo neprecizan. U 28. minutu snažan udarac sa dvadesetak metara Reljića, vratar domaćih Simić je kratko odbio do GliÅ”ića, koji neometan loÅ”e zahvata loptu i sa par metara prebacuje nezaÅ”tićenu mrežu.
NajlepÅ”i momenat na utakmici se dogodio u 31. minutu kada je Peralović opalio kao iz topa sa oko 25 metara, a lopta se zarila u sam donji ugao gola Simića. Imali su par minuta kasnije igrači Brodarca Å”ansu za izjednačenjem, ali je Milunović iz blizine bio neprecizan. Poslednju priliku u prvom poluvremenu ponovo imaju gosti. Reljić je snažno Å”utirao, lopta se odbila od stative do usamljenog Terzića, a ovaj sa 3-4 metra Å”utira pravo u vratara.
IMT se u drugom poluvremenu opredelio za čuvanje rezultata i inicijativu je prepustio domaćinu. Krsmanović je priliku da izjednači propustio u 48. minutu kada je bio za tren neodlučan, pa je njegov udarac sa peterca stigao da izblokira gostujući half. Isti igrač u 60. minutu snažno Å”utira sa ivice kaznenog prostora, lopta odlazi tik pored stative.
Posle lepog prodora po boku Peralovića, u 79. minutu se u idealnoj prilici naÅ”ao Reljić, ali je njegov udarac zavrÅ”io pored gola. Rezervista Å abanović je u 87. minutu mogao da overi pobedu, ali je njegov Å”ut sa 5-6 metara, vratar Simić odbranio nogom.
Na kraju u poslednjem minutu Brodarac ima najveću Å”ansu na utakmici kada Todorovićev udarac sa desetak metara zavrÅ”ava na stativi. Tako ostaje rezultat 1:0 u korist IMT, koji sa ovom pobedom ide na čelo tabele Srpske lige Beograd.

BRODARAC - IMT 0:1 (0:1)

STADION: FK Brodarac. GLEDALACA: 50. GL.SUDIJA: Vukićević Marko. POM.SUDIJE: Galić Branko i GliÅ”ić Nikola. STRELAC: Peralović 31.min (IMT).
BRODARAC: Simić, MuÅ”ikić, Misić, Novaković, Đurović, Maksimović, Todorić (Bunjevčević), Milunović, Krsmanović, Jovanović, Todorović.
IMT: Blagojević, Vuković, Džinović, VukaÅ”inović (Damjanović), Fratrović, Marković, GliÅ”ić (Lukić), Terzić, Reljić (Å abanović), Stefanović, Peralović.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd Brodarac IMT
Međusobne utakmice
2019-2020
05.09
09:30
Brodarac
IMT
0
1
IMT

2018-2019
04.05
10:00
Brodarac
IMT
0
3
IMT
20.10
13:30
IMT
Brodarac
2
0
IMT

Uporedni rezultati

Brodarac
 
IMT
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
3 (2) Broj utakmica 3 (1)
0 (0) Broj pobeda 3 (1)
0 (0) Broj nereŔenih 0 (0)
3 (2) Broj poraza 0 (0)
0 (0) Dati poeni 6 (2)
6 (4) Primljeni poeni 0 (0)
-6 (-4) gol razlika na utakmicama +6 (+2)
0% (0%) UspeŔnost 100% (100%)
Goran112 i joÅ” 1 korisnika su tipovali utakmicu
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača