XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Debitant Tanasko Rajić namučio Leskovčane!

Naravno, dobro je to za srpski fudbal da jedan klub kakav je Dubočica predstavlja Leskovac u višem rangu takmičenja , a ne neki timovi iz okoline !   Nije, medjutim, dobro, ako ponekad  Leskovčane favorizuju i ,,guraju,, napred. Dubočica se ponovo organizovala kao ozbiljan Klub, okupila dobre fudbalere,  ali bodove na terenu mora da osvaja igrom, a ne uz dodatnu pomoć.

Kada ovo pišemo, ne mislimo da  Leskovčani nisu napravili dobar tim , da su nezasluženo na prvom mestu, apsolutno ne, ali prigovori gostiju na sudjenje u drugom poluvremenu, kada su od 4:1, stigli do 4:3, umanjuju pobedu Leskovčana. Tada je sudija Veljković iz Bujanovca , videlo se kažu, u nekim situacijama ,,svirao,, ne dozvoljavajući da  Dubočica poklekne pred debitantom! Inače Piroćanci ističu dobar doček fudbalera, a posebno Bojana Stamenkovića, bivšeg igrača pirotskog Radničkog!

Sve čestitke ekipi Tanasko Rajić, koja je nastupila bez  Darka Vasića, Marka Kostića, Pedje Zivkovica, Simonova i Marka Popovića , ekipi koja je najprijatnije iznenadjenje ovog prvenstva i  koja je do sada namučila sve timove koji godinama igraju Zonu!

Dobro je i za Uroša Djurića, ali je dobro i za Tanasko Rajić, kao i za Radnički, (koji ga je ustupio na dvojnu registraciju), što je  fudbalsko znanje potvrdio i namučio Leskovčane. Postigao je dva gola, ali je bio prava ,,napast,, za gol Djukića.  

Zona Jug 8.kolo: Leskovac: GFK Dubočica – Tanasko Rajić 5:3 (4:1)

Tanasko Rajić: Petrović, Sl.Usković, D.Ćirić, M.Ćirić, Stoilkov, Popović, Djordjević, Bošković, Djurić, Bandić,  (Dom.Usković) Vasov.

Strelci za Tanasko Rajić : Djurić u 29. i  84. i Djordjević u 69. minutu.

Zonske lige Zonske lige Zona "Jug" GFK Dubočica Tanasko Rajić
Međusobne utakmice
2017-2018
29.04
11:00
Tanasko Rajić
GFK Dubočica
1
0
07.10
15:00
GFK Dubočica
Tanasko Rajić
5
3

Uporedni rezultati

GFK Dubočica
 
Tanasko Rajić
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (1) Broj pobeda 1 (1)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
1 (0) Broj poraza 1 (0)
5 (5) Dati poeni 4 (1)
4 (3) Primljeni poeni 5 (0)
+1 (+2) gol razlika na utakmicama -1 (+1)
50% (100%) Uspešnost 50% (100%)
Nema rezultata