XS
SM
MD
LG

Mladi trstenički karatisti osvojili osam medalja u Sutomoru

Mladi karatisti trsteničke "Prve petoletke" u Sutomoru - foto: D.Ivanović

Lepa sportska vest za ljubitelje karatea u trsteničkoj opštini, 10 mladih karatista "’Prve petoletke" predvođeni Evropskom šampionkom i trenerom ovog kluba i državne reprezentacije Nadom Sarić, osvojili su ukupno osam medealja u žestokoj konkurenciji, na Letnjem karate KUP-u "Sutomore 2024".

Na ovom takmičenju učestvovalo je oko 200 karatista iz 20 klubova. Tako su na najbolji način reprezentovali svoj klub, grad i celu opštinu Trstenik.

"Pored svakodnevnih treninga jutarnjih i večernjih naša deca su učestvovala i na mnogim drugim aktivnostima, kao što su karaoke, imam talenat, izbor za mis, maskenbal. Tu su pokazali izuzetan talenat i oduševili učesnike i prisutne u Sutomoru. Još jedna lepa vest je da je naša Marija Miljković položila ispit i dobila crni pojas prvi dan. Na ovom takmičenju zlatne medalje osvojili su u svojim kategorijama Vidan Sarić Đurđević, Aneta Blagojević, Aleksandra Mikić, Nikola Alempijević i Vuk Medar. Srebrnu medalju osvojila je Magdalena Antonijević a bronzane medalje osvojili su Elena Aleksić i Nikolina Perić. Posle ovog nastavljamo dalje sa treninzima, jer nas čeka jaka završnica takmičarske sezone u ovoj godini", rekla nam je sa zadovoljstvom Nada Sarić.