XS
SM
MD
LG

Počinje Pionirska fleg fudbal liga Srbije 2024: Inđija Indians domaćini prvog turnira

Foto: Inđija Indians

Inđija Indiansi otvaraju sezonu sa velikim ambicijama, spremni da odbrane titulu prvaka!

Ovog vikenda, 06. aprila, sa početkom u 12 časova, sportski teren pored Osnovne škole "Jovan Popović" u Inđiji postaće centar fleg fudbala. Indiansi su domaćini prvog turnira grupe Sever Pionirske fleg fudbal lige Srbije za 2024. godinu, označavajući time početak ovogodišnjih takmičenja u fleg fudbalu u organizaciji Srpske asocijacije američkog fudbala.

Pionirska fleg fudbal liga Srbije ove godine okuplja osam ekipa podeljenih u dve geografske grupe. Inđija Indians, aktuelni šampioni, zajedno sa ekipama Novi Sad Wild Dogs, Bajmok Blacks i Subotica Gorillas, čini grupu Sever.

Trener pionira Indiansa, Stefan Borković, deli svoje misli uoči početka sezone: "Nakon jedne od najuspešnijih sezona u toj kategoriji, od januara smo krenuli vredno da radimo i da se spremamo. Prvi turnir dočekujemo spremni i motivisani da ostvarimo što bolji rezultat. Glavni cilj je ponovo plasman na finalni turnir i borba za medalju."

Format takmičenja obećava uzbuđenje, sa četiri turnira u ligiškom delu, gde će svaka ekipa igrati protiv svih ostalih ekipa iz svoje grupe. Samo najbolje četiri ekipe, po dve iz svake grupe, boriće se na finalnom turniru za šampionsku titulu.

Za sve koji žele da prate dešavanja iz Pionirske fleg fudbal lige, klub će redovno objavljivati rezultate i zanimljivosti na svom Instagram nalogu @indjijaindians, gde fanovi mogu u realnom vremenu biti u toku sa svim važnim informacijama.

Pozivamo sve roditelje, prijatelje, i navijače da dođu na OŠ "Jovan Popović" i budu deo ove lepe sportske priče. Dođite da zajedno navijamo za naše pionire u borbi za novu slavnu stranicu u istoriji kluba.