XS
SM
MD
LG

Devet igrača Indiansa na širem spisku reprezentacije Srbije

Foto: Inđija Indians

Prethodnog vikenda na terenu FK BUSK u Novom Beogradu održana je prva provera igrača koji će se boriti za dres reprezentacije Srbije u fleg fudbalu.

Više od 30 igrača fleg fudbala iz svih klubova iz Srbije učestvovalo je na prvom ovogodišnjem okupljanju seniorske reprezentacije u cilju priprema za Svetsko prvenstvo koje se ove godine održava u Finskoj od 25. do 30. avgusta. Pripreme seniorske reprezentacije vode selektor Rade Rakočević i glavni trener Inđija Indiansa, Goran Zec, koji je u stručnom štabu reprezentacije na poziciji defanzivnog koordinatora.

Zadovoljni smo odzivom igrača na ovaj prvi pripremni trening, sve je proteklo u skladu sa onim što smo planirali za danas da uradimo i imamo definisanu sliku i strategiju kako ćemo ovo dalje da razvijamo. Hvala svim igračima na trudu i zalaganju i nastavljamo dalje sa priprema za svetsko prvenstvo - izjavio je Goran Zec.

Na širem spisku nalaze se i devet igrača Inđija Indians: Jovan Davidović, Tihomir Todorov, Stefan Borković, Milan Andrić, Miloš Katić, Nemanja Vučković, Marko Žurkić i Goran Zec.

Naredna provera reprezentacije Srbije zakazana je za nedelju 07.04. od 12 do 15h na Novom Beogradu na terenu FK BUSK-a. Čestitamo svim igračima Inđije i želimo im da ih što pre vidimo u dresu nacionalnog tima!