XS
SM
MD
LG
19.04.2012 Vinko Janković

Kup Srbije: ŽFK Ravangrad - ŽFK Lemin Lavice, Somborke u četvrtfinalu

Fudbalerke somborskog Ravangrada plasirale su se u četvrtfinale kupa Srbije pošto su na svom terenu u Somboru savladale ekipu Lemind Lavice iz Leskovca rezultatom 2: 0 Žuto-crvene su , iako oslabljene neigranjem jedne od boljih igračica, Violet Časar, pružile dobru partiju i pred svojim malobrojnim navijačima izborile plasman među osam najboljih ekipa u ovom renomiranom takmičenju. Ceo posao odradile su za svega pet minuta. Najpre je u 18. minutu iz jednog slobodnog udarca na metar od kaznenog prostoara gošći Jasmina Stanković je preciznim udarcem pogodila desni gornji ugao Dimitrijevićeve. Drugi gol postigla je mlada Bijanka Purda posle jedne brze kontre, utrčala je u prazan prostor iizmeđu golmana i i desnog beka šutirala u nebranjeni deo mreže. Do kraja poluvremena gošće su preko najopasnije svoje igračice, Jelene Dubroja, imale sličnu šansu ali se smelom intervencijom u noge istakla Radić Mirjana na golu domaćih. U nastavku susreta pritisak domaćih je jenjavao, verovatno zbog umora , a nešto živosti su unele igračice sa klupe, međutim rezultat je ostao nepromenjen. Suđenje Jovane Ćosić sa pomoćnicima ponekad je izazivalo negodovanje sa klupe gošći, međutim ona je korektno obavila zadatak i nije uticala na konačni ishod utakmice.

Sombor, 18. 04. 2012. godine Pomoćni teren gradskog stadiona. Gledalaca 40. Sudija: Jovana Ćosić (Beograd) pomoćnici: Marina Dragičević (Novi Sad) i Milica Gelić (Šajkaš) Delegat utakmice: Milorad Vlaić (Beograd) Igrač utakmice Jovana Zindović (Ravangrad).
Ravangrad: Radić, Avramović, Purda (Mihajlović), Došen, Bezbradica, Zindović Marks, Stanković, Časar (Erdei), Matković i Lukić.
Lemin lavice: DimitrijevićZuvić, Milojević (Vasiljković), Mitić, (J. Stanković), Stojanović, Jović, S. Stanković, Marković (Vasić) GavrilovićDubrojai Lazarević.