XS
SM
MD
LG
20.07.2013 N.Pavlović

Prijateljska utakmica: GFK Jasenica 1911 - Kovačevac 2:2

Gosti su prvi deo siusreta rešili u svoju korist. U 35. minutu Jakovljević je u svom šesnaestercu rukom zaustavio loptu, a sudija Majstorović pokazao na belu tačku. Udarc sa jedanaest metara izveo je Janković i snažnim šutom savladao Tackovića. Domaćin je za samo dva minuta uspeo da stekne minimalnu prednost. U 73. minut Vasiljević je prošao više igrača gostiju, dodao nesebično do Milovanovića, koji iskosa sa leve strane šalje loptu u nebranjeni deo mreže Janićijevića. Već u 75. minutu, još jedna radost domaćih navijača. Stojanović je odlično proigrao Vasiljevića, a ovaj sigurno trese mrežu Kovačevčana. Jasenica je mogla da poveća, slobodan udarac izveo je Bojanovski a Janićijević paradom posalo loptu u korner. U 79. minutu, domći igrač B.Đorđević oborio je protivničkog igrača u svom kaznenom prostoru, ponovo je sudija Majstorović pokazao na belu tačku. Udarac je izveo Pantić snažno u desno stranu, a rezervni golman Jasenice A.Petrović još bolje zaustavio šut. Posle dva minuta, Pantić je sa ivice šesnaesterca snažno šutirao u sam gornji levi ugao, pokušao je Petrović da brani, lopta je bila brža i ztresla njegovu mrežu. Do kraja susreta, šansu za gol imao je domaći rezervista Radovanović, ali je golman gostiju bio na visini zadatka.

Smederevska Palanka – Gradski stadion. Gledalaca oko 200. Sudija: Marko Majstprpvić ( Smederevska Palanka ). Strelci: Milovanović 73, Vasiljević 75. minut za GFK Jasenicu 1911, a Janković u 35. minutu iz jedanaesterca i Pantić 81. MINUT ZA Kovačevac.

GFK JASENICA 1911: Tacković, N.Đorđević, Jakovljević, Jovanović, Ilić, Jokić, Milovanović, Bojanovski, Basiljević, Stojanović, Petković. Igrali su još: A.Petrović, M.Petrović, Radovanović, Pavić, B.Đorđević, Didanović, Kuzmanović, Mihajlović, Keljać.

KOVAČEVAC : N.Janićijević, Đukić, Radović, B.Mladenović, S.Mladenović, Pantić, A.Pavlović, Milić, M.Janićijević, Janković, M.Petrović. Igrali su još: Lukić, Mišulić, Milošević, Lakičević, Milosavljević, Mikičić, Stepanović, Gačević, B.Pavlović.

 

Fotografija: Direktor kluba GFK Jasenice 1911 Aleksandar Grujić i Marko Vasiljević, novajlija koji je najviše pokazao u redovima Palančana.