XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Zona Drina : Miloš Pocerac - Zadrugar 0:1

Zadrugar je u gostima izvojevao veliku pobedu. Prethodni kiks kod kuće zeleni su nadoknadili trijumfom nad ekipom Miloša Pocerca. Domaći su imali inicijativu u prvom delu meča, ali jalovu, dok su gosti vrebali prilike iz kontranapada. Šansi je bilo, imali su domaći dva opasna slobodna udarca u prvom delu, a Zadrugar sjajnu priliku koju Stejanić nije pretvorio u pogodak.
U drugom delu gosti su se probudili iz uspavanke domaćina. Na samom startu šansa za Radovanovića, ali on pogađa samo okvir gola. Još jednu priliku ne koristi Bojičić , oštar šut iz šesnesterca nedovoljan da bi Budaković kapitulirao. Nervozni Mitrović zbog oštre igre dobija drugi žuti karton a ekipa Pocerca ostaje sa igračem manje u 55. minutu. U ekipi Zadrugara odličan je na sredini terena bio, nerešiva enigma za domaće, Nikola Marković koji se vratio u prvu postavu nakon kraće pauze zbog povrede. Upravo je on proigrao Leontijevića po levoj strani u 61. minutu. Usledio je oštar centaršut a visoko iznad svih bio je Stejanić. Poslao je loptu u suprotni ugao koju je Budaković samo pogledom ispratio. Neprelazna je bila zadnja linija Zadrugara na ovom meču. Đenisić i Živković lako su izlazili na kraj sa nedorečenim napadačima domaćina. Nova šansa za Zelene u 75. minutu. Stejanić je odlično izveo slobodan udarac na kratko odbijenu loptu natrčao je Novaković i dobro šutirao sa pet metara, ali Budaković sjajno interveniše. Zapretili su gosti u nadoknadi vremena. Loša procena Ćosića rezultirala je da gosti pogode prečku, odbitak daleko od svog gola šalje Đenisić. Na kraju tri boda zasluženo odlaze u Lajkovac.

MILOŠ POCERAC: Budaković, Gligorić, M.Marković (S.Marković), Bošković (Nešković), Karić, Milinković, Mitrović, Gajić, Stefanović, Milovanović (Jošić), Damjanović.
ZADRUGAR: Ćosić, Pavlović (Nestorović), Leontijević, Spasić, Živković, Đenisić, Novaković, Marković, Radovanović (Milošević), Bojičić, Stejanić.

Fudbal Fudbal Zona "Drina" Miloš Pocerac Zadrugar
Međusobne utakmice
2011-2012
22.04
16:00
Zadrugar
Miloš Pocerac
0
1
02.10
15:30
Miloš Pocerac
Zadrugar
0
1

Uporedni rezultati

Miloš Pocerac
 
Zadrugar
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (0) Broj pobeda 1 (0)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
1 (1) Broj poraza 1 (1)
1 (0) Dati poeni 1 (0)
1 (1) Primljeni poeni 1 (1)
0 (-1) gol razlika na utakmicama 0 (-1)
50% (0%) Uspešnost 50% (0%)
Nema rezultata
burek je ocenio igrača
burek je ocenio igrača
burek je ocenio igrača
burek je ocenio igrača
bokica71 je ocenio igrača
bokica71 je ocenio igrača
bokica71 je ocenio igrača
bokica71 je ocenio igrača