XS
SM
MD
LG
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Izveštaj utakmice
Ponorci ispisali fudbalsku istoriju svog sela, plasmanom u Okružnu ligu Pirot 

FK Ponor - foto: arhiva kluba/Siniša Nikolić

Veoma zanimljiva utakmica odigrana je u selu Staničenje između najbolje ekipe u Gradskoj ligi Pirot, ekipe Ponora, i domaćina Nišavca. Gostujuća ekipa je došla oslabljena, bez petorice igrača koji su tokom većeg dela sezone bili nosioci igre Ponora. Ipak, obe ekipe su prikazale veoma zanimljivu igru tokom cele utakmice, što je pružilo gledaocima priliku da uživaju u kvalitetnom fudbalu.

 

U prvih pola sata utakmice, igra obeju ekipa se uglavnom odvijala na sredini terena. Gosti su pokušavali da postignu pogodak preko Stavrića, koji nije bio učinkovit na ovoj utakmici i nije uspeo da poveća svoj golgeterski saldo sve do samog kraja utakmce. Nakon ove utakmice, njegov broj golova je stao na 19. Domaćini su prvi stigli do prednosti kada je Stojanović savladao golmana gostiju, Stankovića u 23. minutu.

Nakon gola domaćina, gosti su brzo odgovorili preko Potića koji je iz slobodnog udarca majstorski zatresao mrežu domaćina i poravnao rezultat. Drugo poluvreme je počelo bez većih prilika za gol, dok je Stavrić imao idealnu priliku da donese vođstvo gostima, ali njegov pokušaj je bio neuspešan.

U 68. minutu, na dva tri metara od kaznenog prostora, Željko Stojanović je jakim udarcem pod prečku savladao golmana gostiju Stankovića i doneo prednost svom timu. Do kraja utakmice, obe ekipe su igrale umorno i bez većih prilika za gol. U poslednjim trenucima utakmice, Potić je fauliran na sredini terena, brzo poslao loptu Davidoviću koji je sa ivice kaznenog prostora uputio loptu ka golu domaćina. Stavrić je bio brži od svih i postigao gol za izjednačenje rezultata.

Nakon ove zanimljive utakmice, svi su bili zadovoljni, a prijateljstvo je nastavljeno nakon utakmice druženjem, što je za svaku pohvalu.

NIŠAVAC - SU PONOR 2:2 (1:1)

Stadion: NIŠAVAC (Staničenje). Strelci: Stojanović Milan 23. minut  i Stojanović Željko za Nišavac, za Ponor  Potić Srđan 31. minut i Stavrić Vladimir u 88. minut.  Gl. sudija: Manić Uroš (Pirot) 1. pomoćnik: Radenković Maja (Pirot), 2. pomoćnik: Mančić Milica (Pirot). Delegat: Rakić Igor (Babušnica). Kontrolor: Rakić Igor (Babušnica).Gledalaca: 70.

MLADOST:  Živković Nikola, Ćirić Andrija, Džunić Žarko, Todorović Nikola, Tošić Miloš, Ćirić Stefan, Pešić Miloš, Stojanović Milan, Popović Marko, Nedeljković Nikola,Pešić Nebojša.Rezerve:  Stojanović Željko, Krstić Mateja, Cvetković Miloš, Manić Ninoslav, Kamenović Spasoje, Ćirić Nemanja.

PONOR: Stanković Nenad, Panić Jovan, Krstić Bojan, Đorić Milan, Davidović Milovan, Stavrić Vladimir, Milošević Nikola, Cvejić Marko, Rančić Nemanja, Taskov Milan, Potić Srđan. Rezerve: Petrović Vladan,Popović Milan, Mladenović Dalibor.

Niže lige Niže lige Gradska liga Pirot Nišavac Ponor SU
Međusobne utakmice
2023-2024
09.06
17:30
Nišavac
Ponor SU
2
2
05.11
13:30
Ponor SU
Nišavac
3
1

2022-2023
16.10
15:00
Ponor SU
Nišavac
5
1

Uporedni rezultati

Nišavac
 
Ponor SU
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
3 (1) Broj utakmica 3 (2)
0 (0) Broj pobeda 2 (2)
1 (1) Broj nerešenih 1 (0)
2 (0) Broj poraza 0 (0)
4 (2) Dati poeni 10 (8)
10 (2) Primljeni poeni 4 (2)
-6 (0) gol razlika na utakmicama +6 (+6)
0% (0%) Uspešnost 66% (100%)
Nema rezultata