XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Revanš Aranđelovčana sa kamatom, rivalima iz Osečine

Detalj sa utakmice - foto: D.Dimitrijević

Sjajan futsal meč, između dve ekipe sa vrha tabele, odigran je u Aranđelovcu pred pedesetak, na kraju zadovoljnih gledalaca. Može se reći, da je derbi 14. kola Regionalne lige Zapad - grupa ˝B˝, zasluženo pripao domaćoj ekipi, uz opasku da je rezultat pomalo previsok u odnosu na dešavanja na terenu.
Od prvog sudijskog zvižduka obe ekipe su krenule u otvorenu igru i borbu na svakom delu terena, gosti su se nekako bolje snašli te su napravili par dobrih šansi koje nisu iskoristili. Ubrzo su se trgli i domaći igrači, nameću svoj način igre i preuzimaju kontrolu lopte što je dovelo do vođstva, kada je Tešić u 5. minutu iz gužve razantnim udarcem savladao gostujućeg golmana. Gosti ne posustaju spremni su na nadigravanje, ali je čvrsta odbrana domaćih sve atake izdržala, a u jednom navratu ih je spasla i prečka.
Aranđelovac u 8. minutu, preko iskusnog Kaličanina, dolazi do drugog pogotka, nakon razmene duplog pasa sa Stefanovićem. Ritam igre je potom neznatno pao, igra se obazrivo i čvrsto. Pred sam kraj prvog poluvremena Aranđelovac preko Stefanovića u 19. i Prekića u 20. minutu postiže dva pogotka i na odmor odlazi sa velikih 4:0.
S obzirom na visok rezultat iz prvog dela meča, domaći u nastavku kreću sa idejom da stabilnom i mirnom igrom privedu utakmicu kraju. Malo više čvrćih duela dovelo je do toga da obe ekipe veoma brzo naprave po 5 prekršaja, pa je u poslednjoj četvrtini meča ritam opao. Do kraja meča golman gostiju je vadio još dva puta loptu iz mreže. Najpre je vispreni Dobričić, igrao se 28. minut, u brzom  kontranapadu majstorski izrolao golmana Savića i povisio na 5:0, a potom pogodak postiže i Kaličanin iz kaznenog udarca sa 10 metara u 38. minutu. Na isti način, posle kaznenog udarca sa 10 metara, gosti u 40. minutu postižu počasni pogodak preko Nedeljkovića, za konačnih 6:1.
Tako su se Aranđelovčani potpuno revanširali za poraz u Osečini od 5:2 u prvom delu sezone, a narednog vikenda idu u Raču na noge Karađorđu, dok ekipi iz Osečine u goste dolaze ˝Bezbednjaci˝ iz Valjeva.

ARANĐELOVAC - BRAĆA NEDIĆ 6:1 (4:0)

SALA: SC Šumadija. GLEDALACA: 50. SUDIJE: Grujić Dejan i Stojadinović Nikola. STRELCI: Tešić 5, Kaličanin 8. i 38 (10m), Stefanović 19, Prekić 20. i Dobričić 28.min (Aranđelovac), Nedeljković 40.min (10m) (Braća Nedić). ŽUTI KARTONI: Stevanović (Aranđelovac), Milanović (Braća Nedić).
ARANĐELOVAC: Mastilović, Marjanović, Stefanović, Danilović, Kaličanin - rezerve: Stevanović, Prekić, Tešić, Pavlović, Jovanović, Starčević, Dobričić.
BRAĆA NEDIĆ: Savić, Stanišić, Bajić, Jovanović, Mrkonjić - rezerve: N.Pavić, Milanović, Matić, St.Pavić, Si.Pavić, Nedeljković.

Futsal Futsal Regionalna Futsal liga Zapad - grupa B Aranđelovac Braća Nedić
Međusobne utakmice
2021-2022
14.03
21:00
Aranđelovac
Braća Nedić
6
1
08.11
21:00
Braća Nedić
Aranđelovac
5
2

Uporedni rezultati

Aranđelovac
 
Braća Nedić
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
1 (1) Broj pobeda 1 (1)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
1 (0) Broj poraza 1 (0)
8 (6) Dati poeni 6 (5)
6 (1) Primljeni poeni 8 (2)
+2 (+5) gol razlika na utakmicama -2 (+3)
50% (100%) Uspešnost 50% (100%)
Nema rezultata
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača