XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
Vojvođanska liga - Jug: Prvi maj - Tatra 2:1

Ljubitelji fudbala, s velikim nestrpljenjem, očekivali su utakmicu novajlija u ovom stepenu takmičelja, koji su u dosadašnjem toku sezone dokazali da se na njih „mora računati“. Međutim, ova čem je bio vrlo čudan: dva totalno različita poluvremena. U prvom, na terenu je bila „samo jedna“ ekipa, koja je dominirala u svim elementima igru i koja je imala „saveznika“ - vetar. Mrežu gostiju „načeo“ je Mačvanski u 16. minutu: Lacković šutira iz slobodnog udarca, a loptu je kratko odbio golman Tatre, Kosturanov. Na žalost, samo do Mačvanskog, kojem nije bilo teško da je pošalje u nebranjeni deo mreže. Isti igrač je povisio u 32, minutu, kada se najbolje snašao u srcu kaznenog prostora Tatre.

Novajlije u VFL - Jug

  U nastavku utakmice, gosti „dolaze sebi“ i u potpunosti su ravnopravan takmac. Čak su stvorili nekoliko izglednih prilika : u 70. minutu Stojčić i Ušćumlić. I kada su svi očekivali da će rezultat iz prvog poluvremena biti konačan, čast gostiju odbranio je Gadžić, golom u poslednjim trenucima meča, kada je iskoristio nepažnju domaće odbrane.

  Po završetku utakmice, utiske je najpre izneo „šef struke“ Prvog maja, Svetislav Petković:

 - Znali smo da će biti vrlo teška utakmica. Ekipa Tatre je veoma organizovana ekipa. U prvom poluvremenu, iskoristili smo vetar koji nam je išao na ruku. Idemo jednu po jednu utakmicu. Iako u narednom kolu idemo u goste Čurugu, poslednjeplasiranoj ekipi, moramo biti kranjje oprezni.

  Trener Tatre, Vladimir Šponja, bio jed vrlo samokritičan:

  - Najpre, čestitam Prvom maju na zasluženoj pobedi. Za klasu su bili bolji u svim elementima igre. U ovu utakmicu smo ušli destkovani, bez četiri standardna prvotimca: sve vezni igrači. Videlo se, uostalom, da nismo imali tečnu igru. Bili smo ispod ovog ranga takmičenja.

  RUMA: Igralište Prvog maja. Gledalaca:150. Sudija: Saša Samac (Futog). Strelci: Mačvanski u 16. i 32. minut(Prvi maj), Gadžić u 89. minutu (Tatra). Žuti kartoni: Stojčić i Ristić (Prvi maj), Barić (Tatra).

  PRVI MAJ: Šegavac, Lazić, Pendo, Mačvanski (od 78. Novaković), Krtsić (od 55. Ristić), Lacković (od 46. Milojević), Radišić, Čupeljić, Đokić, Stojčić, Zec.

  TATRA: Kosturanov, Apić, Pavlović (od 46. Stojčić ), Dražić, Petrović, Stevanović, Sapundžić (od 46. Ušćumlić), Gadžić, Barić, Pilipović (od 63. Klaić), Pavlović , Nastić .

  IGRAČ UTAKMICE: Miša Mačvanski (Prvi maj).

 

 

Prvi maj - Tatra (1)

Prvi maj - Tatra (2)

Zonske lige Zonske lige Vojvođanska liga "Jug" 1. Maj Ruma Tatra
Međusobne utakmice
2018-2019
21.04
16:00
Tatra
1. Maj Ruma
0
1
29.09
15:30
1. Maj Ruma
Tatra
2
1

Uporedni rezultati

1. Maj Ruma
 
Tatra
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
2 (1) Broj pobeda 0 (0)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
0 (0) Broj poraza 2 (1)
3 (2) Dati poeni 1 (0)
1 (1) Primljeni poeni 3 (1)
+2 (+1) gol razlika na utakmicama -2 (-1)
100% (100%) Uspešnost 0% (0%)
Nema rezultata
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača