XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
OFL Ub grupa "Zapad": Sloga - Vrelo Sport 1:2

Epitet derbija kola ponela je i opravdala utakmica izmedju ekipa Sloge iz Lončanika i Vrelo Sport iz Vrela. Gosti iz Vrela odlično su odradili možda i najteže gostovanje ove polusezone i ovom pobedom  najverovatnije obezbedili titulu jesenjeg prvaka.  

Prvih četrdeset pet minuta prošlo je u konstantnim pokušajima gostiju da dodju do pogotka . Vrelo sport je uglavnom držalo loptu u svom posedu i po teškom terenu bezuspešno završavalo akcije. Dosta dobrih u prvom delu, ne dosudjen penal u 20. minutu, Arambasić je srušen u šesnestercu posle solo prodora, pokusaji Vićentića, Jakovljevića i Obradovića nisu bili uspešni. Najbolja prilika nakon slobodnog udarca Novaković pogadja okvir gola.

Oštra, borbena i gruba igra domaćina uz sudijski kriterijum koji to dozvoljava kao i uporna kiša koja je padala veoma je otežala gostima da lako dodju do tri boda. Dosta šansi i u drugom delu, Marinković  konstantno hrani napad loptama ali bezuspešno , ne dosudjen penal za Obradovića, pokušaj Novakovića sa distance sve je prethodilo pogotku Gavrića u 80. minutu. Nakon prekida najbolje se snašao u petercu domaćih i zatresao mrežu a  ušao na teren minut pre pogotka. Uspeo je domaćin da izjednači u 85. minutu. Posle prekida i dobrog centaršuta postižu pogodak glavom i poravnjavaju rezultat. Kratko se Domaćin radovao nerešenom ishodu, dva minuta kasnije novi pogodak. Dugom loptom Leontijević pronalazi Obradovića on glavom asistira Novakovicu koji je siguran u situaciji jedan na jedan sa golmanom i postavlja konačnih 1:2 .

Vrelo Sport:  Djurdjević, A.Ljubičić, Nikolić, Djordjević, Leontijević, Marinković, Novaković, Arambašić, Obradović, Jakovljević(D.Ljubičić), Vićentić (Gavrić).

Fudbal Fudbal Opštinska liga Ub - grupa "Zapad" Sloga Vrelo Sport
Međusobne utakmice
2015-2016
14.05
17:00
Vrelo Sport
Sloga
5
1
11.10
15:30
Sloga
Vrelo Sport
1
2

Uporedni rezultati

Sloga
 
Vrelo Sport
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
2 (1) Broj utakmica 2 (1)
0 (0) Broj pobeda 2 (1)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
2 (1) Broj poraza 0 (0)
2 (1) Dati poeni 7 (5)
7 (2) Primljeni poeni 2 (1)
-5 (-1) gol razlika na utakmicama +5 (+4)
0% (0%) Uspešnost 100% (100%)
Nema rezultata
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača