XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice
PFL Pančevo: Radnički (B) - Kolonija 7:1

Danas je ekipa Radničkog ugostila ekipu Kolonije iz Kovina. Koliko je bio bitan rezultat ove utakmice toliko je bio bitan i rezultat utakmice Budućnost (Alibunar) - Sloga (Plandište) gde se čekao kiks vodeće ekipe iz Plandišta . 

Ekipa gostiju dobro je otvorila meč. Iskoristili su brzonogog igrača po levoj strani ali on je posle tokom utakmice bio krajnje beskoristan . Napad nije bio loš , ali ništa više od pokušaja . Posle je usledila majstorija Milana . Sam je uzeo loptu , prešao par igrača i stvorio sebi šansu za šut koju je na najbolji mogući način iskoristio davši gol . Videlo se već tada da golman gostiju nije previše iskusan i da je mlad za takav teret pozicije kakve je imao u timu .

Za drugi gol čekalo se svega nekoliko minuta . Marković se našao sam na drugoj stativi i lako savladao nemoćnog golmana za 2:0 .

Potom su se igrači Radničkog malo opustili i napravili potez više . Baić je vratio do Rake koji nije video igrača iza leđa koji mu je vešto ukrao loptu i završio u kaznenom prostoru gde ga je Raka oborio i to je bio penal čist kao suza , Izviđač je bio siguran i prepolovio je prednost 2:1 .

Pred kraj prvog dela utakmice Šušnjar mlađi i Koleski su izveli sjajnu razmenu paseva po levoj strani . Koleski je potom sjajno uposlio Šušnjara seniora na sredini terena koji je lepim šutom savladao golmana gostiju .

Na pauzu se otišlo sa rezultatom 3:1 za domaću ekipu .

Drugi deo utakmice protekao je u potpunoj dominaciji ekipe Radničkog . Prvo je na samom početku drugog dela utakmice Simić sjajno ušao u kazneni gde je oboren i nad njim je dosuđen penal . Sa bele tačke bio je siguran kapiten Dragomir .

Ređali su se potom golovi kao na traci . Prvo je Marković sjajno asistirao Milanu koji je mirno primirio loptu i šutnuo je pravo u gol i golman nije imao nikakve šanse .

I kod sledećeg gola značajnu ulogu imao je Marković koji je prodrao po levoj strani . Pokušao centaršut međutim štoper gostiju zaustavio je loptu rukom i to je bio još jedan čist penal za ekipu Radničkog . Siguran sa bele tačke bio je rezervista Ilkić . I sad je bio rezultat već visokih 6:1. 

I pri poslednjem pogotku akter je bio Marković . Njemu je sjajno asistirao Dobrić i potom je Marković hladnokrvno završio akciju pogodkom .

Na kraju 7:1 više nego zasluženih . Još ekipi Radničkog ide na ruku kiks ekipe iz Plandišta koja je u Alibunaru remizirala i tako dozvolila ekipi iz Barande da joj se približi na svega bod zaostatka .

Sledeće kolo će biti prava poslastica . Radnički gostuje Slozi iz Plandišta i taj duel će direktno uticati ko će biti prvak ove polu sezone .

Fudbal Fudbal PFL Pančevo Radnički (B) Kolonija
Međusobne utakmice
2013-2014
08.06
18:00
Kolonija
Radnički (B)
1
2
17.11
13:30
Radnički (B)
Kolonija
7
1

2010-2011
03.04
15:30
Radnički (B)
Kolonija
1
4
05.09
17:30
Kolonija
Radnički (B)
3
1

Uporedni rezultati

Radnički (B)
 
Kolonija
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
4 (2) Broj utakmica 4 (2)
2 (1) Broj pobeda 2 (1)
0 (0) Broj nerešenih 0 (0)
2 (1) Broj poraza 2 (1)
11 (8) Dati poeni 9 (4)
9 (5) Primljeni poeni 11 (3)
+2 (+3) gol razlika na utakmicama -2 (+1)
50% (50%) Uspešnost 50% (50%)
Nema rezultata
burek je ocenio igrača
burek je ocenio igrača
burek je ocenio igrača
burek je ocenio igrača
bokica71 je ocenio igrača
bokica71 je ocenio igrača
bokica71 je ocenio igrača
bokica71 je ocenio igrača