XS
SM
MD
LG

Omoljočani startuju 08. jula sa pripremama

Predsednik Nenad Đurić i trener Petar Divić

Fudbaleri tima sa reke Ponjavice nalaze se na zasluženom odmoru, dok predsednik kluba Nenad Ćurić sa trenerom Petrom Divićem nema odmora i vredno radi na pojačanjima koji će u prelaznom roku doći u klub. Prošle sezone Omoljičani su bili na korak od ulaska u srpsku ligu, ali u baražu u dva meča bolji su bili fudbaleri Hajduka iz Divoša. Veliki uspeh Mladosti u prošloj sezoni doprineo je svojim dolaskom na klupi trener Petar Divić koji je od trećeg kola preuzeo ekipu i osvojio drugo mesto iza Vojvodine 1928. Pauza je do ponedeljka 08.jula kada će fudbaleri Mladosti početi sa pripremama za prestojeću sezonu.

- Sezona je bila pridužena zbog baraža i svi igrači su dobili zadatak da radno provedu odmor. Što se tiče igračkog kadra svi igrači su izrazili želju da ostaju, naravno da ćemo se pojačati u prelaznom roku sa nekoliko bonus i iskusnim igračima kako bi pojačali konkurenciju u timu.- istakao je Divić.

Fudbaleri Mladosti odigraće i pet provera protiv Naftagasa (Elemir), BASK TEK, PKB (Padinska Skela), Vojvodina 1928 i Donji Srem 2015,