XS
SM
MD
LG

Baraž za VFL "Istok": U prvom meču Pavlišani dočekuju ekipu iz Nakova

Fudbaleri Crvene Zvezde (Pavliš)

Fudbaleri Crvene zvezde iz Pavliša koji su bili drugoplasirani u PFL Pančevo igraće baraž za ulazak u Vojvođansku FL Istok sa drugoplasiranom ekipom PFL Zrenjanin a to je FK Polet Nakovo.

Voljom žreba održanog u Novom Sadu za sve baraže Vojvođanske lige pa samim tim i  za Vojvođansku ligu Istok, odlučeno je da domaćin prve utakmice koja se igra u subotu 15.06.2024. godine u 17.30 časova, bude FK Crvena zvezda (Pavliš) dok se revanš igra u Nakovu za četiri dana tačnije u sredu 19.06.2024. godine.

Posle izvlačenja parova jedan od članova uprave kluba iz Pavliša Goran Čejić dao je izjavu:

- Biće veom teško kao i uvek kada je baraž u pitanju, međutim mi verujemo u sebe i uveren sam u prolazak naše  ekipe, bili smo ovog proleća u našem rangu ubedljivi i hit proleća tako da poštujemo protivnika ali znamo naše mogućnosti, za ovo smo se borili cele godine i daćemo sve od sebe da obradujemo naše navijače.

Interesovanje za prvu utakmicu u Pavlišu je ogromno i očekuje se oko hiljadu navijača sa svih strana Banata.

- Biće jake mere obezbeđenja, prosto to od nas traže ljudi iz FS Vojvodine, ništa nećemo prepustiti slučaju, svaki gledaoc koji dođe na utakmicu biće maksimalno siguran, moramo da zaštitimo i baraž kao praznik fudbala u Pavlišu a i nas kao klub, da ne bi bili zbog propusta i loše organizacije kasnije bili kažnjeni.-bio je izričit predsednik  kluba Bora Ivković.