XS
SM
MD
LG

Konferencija Zonskih liga FSRZS održana u Velikoj Plani

Juče je u Velikoj Plani održana Konferencija klubova svih Zona na teritoriji Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije. Domaćin zajedničke konferencije bio je Fudbalski klub Morava iz Velike Plane, koji je obezbedio odlične uslove u Skupštinskoj sali Opštine Velika Plana.

Na početku konferencije sve predstavnike klubova su pozdravili domaćini, predsednik Opštine Velika Plana Igor Matković i predsednik FK Morava iz Velike Plane Strahinja Pavešković. Konferenciju klubova je vodio Nenad Kurčubić, referent zonskih takmičenja, koji je otvorio sednicu, utvrdio koji su klubovi prisutni i izvršio izbor presedavajućih za sve četiri Zonske lige.

U nastavku konferencije, klubovi su upoznati sa Propozicijama takmičenja, Kalendarom takmičenja, Troškovnikom saveza i Inokosnim organima za vođenje takmičenja. U okviru treće tačke dnevnog reda je bila duža konstruktivna rasprava, jer je došlo do izvesnih promena u Propozicijama takmičenja. Na kraju konferencije obavljeno je izvlačenje takmičarskih brojeva sve četiri Zone za takmičarsku 2023/2024.godinu, a po njenom završetku održan je koktel za sve učesnike u sali Opštine Velika Plana.