XS
SM
MD
LG

Za vikend TSC dočekuje ekipu Voždovca

Fudbaleri TSC u subotu 13. maja od 20.30h, na svom stadionu Arena,  dočekuju ekipu beogradskog Voždovca u 35. kolu Superlige uz obećanje da će pružiti standardno dobru igru i tako pokušati da zabeleže važnu pobedu.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je naglasio da Voždovac iza sebe ima dobru sezonu, odličnog trenera i stručni štab, kao i izvanredne mlade igrače.

"Dobra su ekipa i to će biti odličan test za nas i sjajna utakmica, uostalom kao i svaka koju smo odigrali sa njima. Sigurno ćemo biti motivisani da pružimo dobru igru, a očekujem i dobru posetu na Areni. Sezona je pri kraju i svaki meč nosi veliko značenje i u očima navijača i svih nas i siguran sam da će ovaj pred nama biti zanimljiv", rekao je Lazetić.

"Samopouzdanje se izgrađuje na treninzima i na utakmicama. Meč u Kragujevcu smo završili sa postignuta četiri gola, ali nismo odigrali sjajnu partiju, na onom terenu to i nije moguće. Ipak, igrali smo zrelo, postizali smo golove iz prekida, nismo imali puno šansi, ali dobro je što smo uspeli da ih iskoristimo. Pokazali smo da i posle poraza od Zvezde i Partizana nismo izgubili samopouzdanje, a to je nešto što generalno krasi ovu ekipu tokom cele sezone i potrudićemo se da tako i ostane do njenog kraja," dodao je šef stručnog štaba TSC-a.

Lazetić je konstatovao da svaka utakmica nosi određene zamke koje će njegov tim  pokušati da izbegne.

"Ne osvrćemo se unazad, gledamo samo ispred sebe na predstojeći meč sa veoma kvalitetnom mladom ekipom.  Mi smo u dobrom momentu, iako smo na kratko ostali bez Mirčevskog i na žalost  bez Radina koji je doživeo težu povredu u Kragujevcu. To nam je svima teško palo i ovom prilikom mu želimo brz oporavak i čekamo da nam se što pre vrati na teren zdrav", zaključio je Lazetić.

Odbrambeni igrač Dušan Cvetinović istakao je značaj utakmice sa Voždovcem, s obzirom da se radi o kvalitetnoj ekipi koja igra dobar fudbal.

"Voždovac je mlada ekipa koju vodi dobar trener i koja ima sistem igre koji joj je ove sezone doneo rezultate. Skoro smo igrali protiv njih i to je za nas bila izuzetno težak meč, a ne očekujem da će predstojeći biti lakši. Iako su mladi, imaju dobru i zrelu ekipu koja igra sa dosta strasti i energije i biće to sigurno zanimljiv duel za gledanje", rekao je Cvetinović.

TSC  trenutno zauzima 2. mesto na tabeli Superlige Srbije sa 68 bodova.  Protivnik TSC u ovom kolu, Voždovac je 7. na tabeli sa 45 osvojenih bodova.

Utakmica 35. kola Mozzart Bet Superlige Srbije TSC – Voždovac se igra u subotu 13.maja u Bačkoj Topoli na TSC Areni od 20.30h, direktan prenos je obezbeđen na kanalu Arena Sport 1.


Crvena zvezda 2 : 2 Novi Pazar
TSC 1 : 1 Vojvodina
Čukarički 2 : 1 Radnički 1923
Partizan 2 : 1 Voždovac
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Crvena zvezda 37 30 7 0 97
2 TSC 37 22 9 6 75
3 Čukarički 37 23 6 8 75
4 Partizan 37 21 8 8 71
5 Vojvodina 37 16 15 6 63
6 Novi Pazar 37 15 6 16 51
7 Voždovac 37 13 7 17 46
8 Radnički 1923 37 11 9 17 42