XS
SM
MD
LG

III Zimski turnir u malom fudbalu "Debeljača 2022": Dečaci Spartak 1911 najbolji

Učesnici turnira sa predsednikom FSO Kovačica-Opovo Predragom Perovićem

U organizaciji Fudbalskog kluba Spartak 1911 i pomoć FSO Kovačica-Opovo održan je III Zimski turnir u malom fudbalu za decu godišta 2008/09 koji se igrao u sportskoj dvorani u Debeljači. Upravni odbor turnira na čelu sa predsednikom Peterom Balogijem koji je sa svojim saradnicima Draganom Ilkićem, Ban Ištvanom, Vukom Nikolićem i Zoltanom Solnokijem obezbedio sve uslove da se ovaj turnir održi u idealnim uslovima i da se nagrade najbolji akteri ovog turnira. Turniru je prisustvovao i dugogodišnji predsednik FSO Kovačica–Opovo Predrag Perović koji je i ove godine doprineo da se ovaj turnir održi u Debeljači. Turnir je pratilo je preko 200 gledalaca na tribinama iz mesta Kovačica, Crepaje, Sakula koji su bodrili svoje mlade fudbalere. Na turniru su učestvovale četiri ekipa pored domaćina Spartak 1911, Dolina (Padina), Bubamara 2010 (Crepaja) i Borac (Sakule).

U polufinalnim mečevima pobednici su bili Spartak 1911 koji je savladao ubedljivo Dolinu sa 5:1, a u drugom meču Borac je bio bolji od Bubamare 2010 i slavio 3:1. U borbi za treće mesto Dolina je savladala Bubamaru 2010 sa 2:1, a u finalu turnira Spartak je golovima Ognjena Ilkića i Alekse Vujčića pobedio goste iz Sakula i osvojio pobednički pehar. Turnir je sudio Zoltan Solnoki (Debeljača).

Pobednička ekipa Spartaka 1911 predvodili su treneri Dragan Rakić i Dragan Cakić, a nastupili su u sastavu: David Dumitru, Aleksandar Cakić, Ognjen Ilkić, Egon Ban, Oskar Majores, Mihajlo Rašić, Andreas Jo, Aleksa Vujčić, Kristijan Klement, Boris Živanović, Nemanja Kovač, Danijel Buza.

Po završetku turnira učesnicima predsednik Peter Balogi je rekao:

- Uspeli smo uz pomoć FSO Kovačica –Opovo i predsednika Perovića da organizujemo treći po redu turnir koji je bi kvalitetan sa ekipama godišta 2008/09 koje su pokazale lepe igre i majstorije budućih fudbalera na našim terenima koje su posmatrali ljubitelji fudbala na tribinama. U finalu su se plasirale dve najbolje ekipe koje su to svojim igrama i zaslužile, a na kraju je pobedila domaća ekipa posle ravnopravne i dosta uzbudljive igre obeju ekipa. Očekujem da ćemo i sledeće godine svi biti na istom mestu i da će turnir biti još jači i kvalitetniji.- 

 

Učesnici turnira

Predsednik turnira Peter Balogi i Predrag Perović