XS
SM
MD
LG

Utakmica sa Vojvodinom šansa za afirmaciju mladih "grafosa"

Marko Neđić sa stručnim štabom - foto: facebook.com/FKGRAFICAR1922

RFK Grafičar se posle dužeg vremena vratio na čelo tabele Mozzart bet Prve lige Srbije. Pobeda nad Mačvom i poraz “Traktorista” u Čelarevu promovislo je “ljubičaste”, tri kola pre kraja, u lidera. Trener Marko Neđić kaže da su trebali Šapčene ubedljivije da dobiju a da ne strepe do kraj utakmice.

- Kontrolisali smo utakmicu, iz dve lepe akcije dali dva prelepa gola preko Mekenzija i Bubnja. Protivnik jednom pređe centar i da gol, ali smo iskombinovali i zatvorili utakmicu kako smo želeli - kaže u osvrtu na prethodni meč i na našu konstataciju da su ponovo lideri prvenstva spremno odgovara:

- Oni pripadaju tu gde jesu, po zalaganju i htenju. Čestitam im na istrajnosti, posvećenosti i velikom radu. Videli ste da je naš bivši igrač Mijatović odigrao maestralno za Zvezdu, to treba da bude vodilja ostalim igračima kako da dođu do Crvene zvezde. Ne osvrćemo se previše na druge, cilj je da protiv najboljih ekipa pružimo najviše, da se pravilno razvijamo onako kako želimo, to je najvažnije - diplomatski je naveo Neđić.

Sutra će na “Rajku Mitiću”, u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije RFK Grafičar ugostiti novosadsku Vojvodinu.

- O utakmici na Marakani moji igrači sanjaju, to će biti svojevrsna uvertira i dobar test za mlade da se pokažu i zajedno sa gledaocima uživaju. Nećemo odstupiti od naše igre koja nas je promovisala kroz rezultate do trenutnih pozicija - zaključio je mladi stručnjak i dodao da će priliku dobiti oni koji nisu doživeli veličinu velikog stadiona, da vide i osete ga prvi put u životu.