XS
SM
MD
LG

Zmajevi startuju u Kupu

Fudbaleri Voždovca će u sredu, od 15 i 30 časova, na novosadskom „Karađorđu“, odmeriti snage sa ekipom Mladost GAT, u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije.

Uoči prve utakmice najmasovnijeg takmičenja, šef stručnog štaba beogradskog kluba, gospodin Nikola Puača izneo je svoja očekivanja.

U svakom takmičenju naše ambicije su najviše moguće, daleko od toga da bilo kome pretimo, ali ne može nam niko oduzeti pravo da sanjamo i daćemo sve od sebe da doguramo što dalje u Kupu!

Isti rivali su se već sastali u trećem kolu domaćeg prvenstva, kada nije bilo pobednika, a trener Zmajeva ističe da će ovo biti potpuno drugačiji meč.

Biće neizvesna utakmica, u kojoj će detalji odlučivati o putniku u narednu rundu. U odnosu na duel sa starta sezone, oba tima su pretrpela velike promene u timu i na trenerskim pozicijama, tako da nema svrhe previše se osvrtati na taj meč.

Mladi strateg govorio je i o kadrovskoj slici u taboru kluba iz Zaplanjske.

Postoje određeni kadrovski problemi u timu, Filip Damjanović je suspendovan, imamo i nekoliko igrača kojima je neophodan odmor, ali sastav koji izađe, biće najbolji mogući i spreman da pruži maksimum!