XS
SM
MD
LG

Sanrajs Šabac odbranio titule u ligama petlića i pionira GFS Šabac

Zajednička fotografija petlića i pionira Sanrajs Šabac

Ovosezonskim šampionskim naslovima u dve najmlađe lige u organizaciji GFS Šabac - petlića i pionira, mladi fudbaleri Sanrajs Šabac uspeli su da odbrane prošlosezonske titule. I pored značajno usporene sezone usled kovida, oni su bili nesumnjivo prvi koji su prošli kroz cilj u oba uzrasta. Naročito ubedljivi bili su u pionirskoj konkurenciji gde su sezonu završili bez poraza, sa učinkom od 14 pobeda i samo jednim remijem, uz gol-razliku 77:9. Nakon tri kruga utakmica prvo mesto su zauzeli sa 13 bodova više od drguplasirane Mačve i duplo većim saldom i od treće šabačke ekipe - Savaciuma. Četvrto mesto zauzela je Sloga iz Bogosavca, peto Majur, dok je poslednja bila ekipa Cera iz Petkovice. U novi-stari uspeh pionire šabačke ekipe predvodio je trener Dragan Ljuština.

Iste tri ekipe predvodile su ligu petlića koja se završila sa osam članova. Poredak je na kraju bio identičan, ali sa značajno manjom bodovnom razlikom. Sanrajs Šabac, koji je sa klupe vodio Jane Gavalovski, osvojio je 37, što je za pet više od Mačve, odnosno šest bodova više od Savaciuma. Od četvrtog do poslednjeg mesta redosled je bio sledeći: Mladost (Prnjavor), Feniks (Šabac), Tika-Taka (Šabac), Čivija (Šabac) i Mačva 1929 (Bogatić). Petlići šampionske ekipe imali su skor od 12 pobeda i po jednog remija i poraza. Baš kao i pioniri, i oni su imali najčvršću odbranu (7) i najefikasniji napad (87).

Pobednički pehar i medalje šampionskim ekipama predao je višegodišnji direktor šabačkih liga mlađih kategorija, Miodrag Stošić.

Izvor: ofssabac.org.rs


15 .kolo OFS Šabac
OFK Majur 1 : 6 Sunrise Šabac
Cer 1 : 2 POFK Savacium
Sloga 0 : 2 Mačva
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Sunrise Šabac 15 14 1 0 43
2 Mačva 15 9 3 3 30
3 POFK Savacium 15 6 3 6 21
4 Sloga 15 5 0 10 15
5 OFK Majur 15 3 3 9 12
6 Cer 15 2 2 11 8