XS
SM
MD
LG

Salon za masažu i negu tela HydroJet Tale - prirodnim terapijama do boljeg zdravlja

U današnje vreme, ljudi svih starosnih doba se sve više okreću prirodnim terapijama, kao načinu da se osećaju dobro i sredstvu koje će im omogućiti zdrav, srećan i harmoničan život, lišen prisustva bolesti.

Masaža je odlično preventivno lečenje, suštinski važno za održavanje zdravlja i kondicije. Preporučljiva je sportistima i rekreativcima u cilju sprečavanja neželjenih posledica koje nastaju usled velikih fizičkih napora.

Prirodne terapije na zadovoljstvo korisnika, primenjuju se u Salonu za masažu i negu tela HydroJet Tale u Banji Koviljači. Salon je smešten u prijatnom, opuštajućem ambijentu, u samom centru ovog popularnog turističkog mesta, na severozapadu Srbije.

Osmišljen je da posetiocima pruži relaksaciju, užitak i preporod, uz adekvatnu strnuču pomoć i korišćenje savremenih aparata. Posetioci su u prilici da odgovarajuće estetske i medicinske tretmane, svoja tela na prirodan i zdrav način, dovedu u najbolje psihofizičko stanje.

Uživajte u prijatnom ambijentu i dopustite sebi da na tren ostavite svakodnevnicu, poručuju iz Salona za masažu i negu tela HydroJet Tale. Gostima su na raspolaganju usluge hydrojet masaže, TENS terapija, extenzer terapija, IC lampe, hiperbarične komore, sve vrste medicinskih i relaks masaža, kao i Kvantna rezonantna magnetna analiza