XS
SM
MD
LG

Mitrović 20. golom srušio Piterboro, polovični srpski menadžeri

Foto: Fulham

Fudbaleri Fulama nastavili su sa sjajnim igrama. U 17. kolu Čempionšipa ostvarili su novu pobjedu. Ekipa Marka Silve minimalno je slavila kod Piterbora. Strijelac jedinog gola bio je Aleksandar Mitrović. Mitroviću je to 20. gol u sezoni te je već sada izvijesno da će oboriti rekord Čempionšipa po broju golova u jednoj sezoni. Fali mu još 12 golova a ima 29 kola da postigne pomenuti broj golova.

Lider Bormut vratio se pobjedama. Nakon poraza od Prestona, bijes su iskalili na Svonsiju te su slavili sa 4-0. Po dva gola postigli su Solanke i Entoni. Vest Brom i Midlzbro odigrali su 1-1. Gosti su preko Koburna poveli ali je Diangana donio bod domaćima.

Iako je golom Brustera Jokanovićev Šefild poveo, Blekburn je ipak slavio sa 3-1. Preokret Roversima donijeli su Kadra, Brereton i Poveda. Preokret se desio i na meču Birmingema i Redinga ali sa srećnijim ishodom za Paunovića. Hogen je doveo Siti u vodstvo ali je Klark donio preokret i tri boda Redingu.

Na tabeli je prvi Bormut sa 40, Fulam ima 38 a VBA 32 boda. Koventri ima 30, Stouk 28 a u plej of zoni je i Blekburn sa 26. Na dnu su Hal, koji je u direktnom duelu nadigrao Barnsli, sa 12 bodova, Barnsli sa 11 te Derbi sa šest.