XS
SM
MD
LG

Lideri slavili, Bolton se probio na treće mjesto

Foto: Efl.com

Danas je odigrano 39. kolo u Ligi 2. Lideri su ostvarili pobjede dok se Bolton probio na četvrto mjesto.

Čeltenam je savladao Tranmer Roverse sa ubjedljivih 4-0. Golove su postigli Tomas, Bojl, Mej i u nastavku Rajt. Kembridž je takođe došao do pobjede a na svom terenu savladali su Morkamb sa 2-1. Poveli su golom Malina sa 1-0. U nastavku Gibson dobija crveni pa gosti ostaju sa desetoricom. Ipak, mogli su izjednačiti ali Stokton je promašio penal. Malin je iz penala pogodio za 2-0 a konačan rezultat postavio je Prajs.

Bolton je nastavio seriju bez poraza te su odigrali 0-0 sa Kolčesterom. Forest Grin doživio je pravu katastrofu kod Bradforda. Golovima Vota, dva puta Kuka i Rouva, domaći su slavili sa 4-1. Za Forest je pogodio Jang.

Bitnu pobjedu u borbi za opstanak ostvario je i Berou. Berou je savladao Njuport nakon preokreta. Gosti su poveli golom Beneta. U nastavku, pogađaju Kajgli i Devit te donose domaćima 2-1. Do kraja susreta Demetriu je dobio drugi žuti pa su gosti završili sa igračem manje.

Kembridž je prvi sa 70 bodova, Čeltenam ima dva manje dok je Bolton treći sa 64. Na dnu su Sautend sa 35 te Grimzbi sa 33 boda.