XS
SM
MD
LG

Haselbank srušio i lidera, pobjede Hala i Linkolna

Danas je odigrano 34. kolo u Ligi 1. Bilo je veoma interesantno a lider je doživio poraz.

Barton Džimi Flojd Haselbanka nastavio je sa sjajnim igrama. Barton je sa 2-1 savladao lidera na tabeli, ekipu Piterbora. U prvom poluvremenu viđena je po jedna sjajna šansa. Rouvi je promašio za domaće a Smodiš za goste. U nastavku, Hamings i Karter donijeli su Bartonu 2-0. Barovs je vratio goste u igru ali do kraja susreta je ostalo 2-1. Barton je napravio pobjedom veliki korak ka opstanku dok je Piterboro neplanirano kiksirao.

Poraz Piterboroa, iskoristili su njihovi pratioci. Hal je savladao sa 2-0 ekipu Bristol Roversa te je preuzeo lidersku poziiju radi bolje gol razlike. Oba gola dao je Vajt. Do pobjede je došao i Linkoln. Linkoln je sa 3-0 savladao Kru. Golove su dali Rodžers, Mekgredls i Džosnon.

Do nove pobjede došao je i Sanderlend. Sanderlend je golovima Sandersona i Vajka sa 2-0 savladao ekipu Ročdejla. Pravu katastrofu doživio je Portsmut na gostovanju kod ekipe Nortemptona. Nortempton je slavio sa 4-1. Vtson je dao dva a Horsfild i Hokins po pogodak. U nastavku, gosti su samo ublažili poraz preko Herisona.

Na tabeli vodi Hal jer ima bolju gol razliku od Piterboroa a oba tima imaju po 62 boda. Linkoln je treći sa 60. Na dnu su Bristol Roversi, Vimbldon i Vigan sa 30 te Ročdejl sa 28 bodova.