XS
SM
MD
LG

Fantazi: Najava 16. kola

Moji bodovi u 15. kolu

Ludi ritam je u toku u Premijer ligi. U sedam dana tri kola a pred nama je drugo od ta tri kola.

PREGLED 15. KOLA

MOJA EKIPA

Ja sam imao odlično kolo. Bio sam među 300 hiljada u kolu i sa 64 boda napredovao sam 400 hiljada mjesta. Čak sam promašio kapitena a opet sam napredovao. Očekivao sam više od Salaha ali eto. Izvukli su me Martinez sa CS i dva boda bonusa za ukupno deset bodova, Souček koji je dao gol i imao tri bonusa za deset bodova a opet mi je Dalas donio bodove, ovaj put CS.  Naravno, imao sam i Brunu i Bamforda ali ne vjerujem baš da sam sa njima neku razliku napravio.

Najveći utisak za Fantazi u proteklom kolu su blijede partije Salaha i dvojca Totenhema. Ulazili su u neke šanse ali prosto nisu donijeli ništa. De Brujne nastavio sa očajnom formom. Razmišljam ozbiljno da ga se riješim samo nema mi za sada na vidiku adekvatne zamjene. 

Od igrača koji ne koštaju mnogo a bili su odlični, svakako treba izdvojiti Saku, Toresa i El Gazija. Sva trojica su dala po gol a svaki može biti sjajna opcija za petog veznjaka. Saka i Gazi pogotovo.

NAJAVA 16. KOLA

MOJA EKIPA

Krećemo sa najavom novog kola. Ja sam odlučio da neću raditi izmjene. Hoću da sačuvam izmjene jer imam ideju da dođem do Vardija. Izbaciću u sledećem kolu De Brujnea jer nemam volje više da ga gledam u timu i Adamsa a ubaciću Vardija i još jednog igrača. Naravno, nešto nepredviđeno može spriječiti ovaj transfer ali za sada mi je to ideja za 17. kolo.

Moj tim za 16. kolo

Martinez protiv Čelsija neće sigurno donijeti mnogo bodova ali se nadam odbranama. U ovom kolu idem sa duplom odbranom Lidsa. Imao sam Strajka i u prošlom kolu na klupi a on donio sedam bodova. Mislim da im VBA ne može dati gol. Kresvel protiv Sotona će prije u ofanzivi nešto uraditi dok od Mija očekujem CS.

Vezni red čine četiri krupne ribe. Salah, Son, KDB i Bruno. Sem Brune, svi su imali očajno prošlo kolo. Sada Bruno ima težak meč protiv Vulvsa kao i KDB protiv Evertona dok Salah i Son ipak imaju nešto lakši posao. Napad je okej. Bamford može uraditi nešto protiv VBA  a vidjećemo kakav će Adamas biti protiv Vest Hema.

IZBOR KAPITENA

Meni najteža odluka u ovom kolu. Nekako možete ići siguricom na Salaha jer će ga dosta ljudi imati za kapitena ali mene prokleto vuče da ludujem sa kapitenom. Da Siti nije toliko mrtav, išao bih sa KDB-om iako nije u nekoj formi. Ali prosto ne mogu. Na kraju je dilema između Salaha i Sona i vidjeću šta ću odlučiti.

Statistika Salaha, Sona pa i De Brujnea protiv rivala u ovom kolu i nije neka. Ako gledate statistiku, Kejn je top opcija za kapitena a isto tako i Sadio Mane jer ima bolju statistiku u gostima od Salaha protiv Njukasla. Kada je Siti u pitanju, Žesus ima sjajnu statistiku ali je pitanje da li će startati večeras.

NAPOMENE

-Postoji mogućnost da Rodžers stavi van protokola Vardija i Tilemansa. To je i razlog zašto sada nisam ubacio Vardija iako je mašina.

-Fulam deluje dosta bolje u odbrani nego na startu sezone. Naravno, nemojte ubacivati protiv Totenhema njihovu odbranu ali imajte ih na radaru.

-Everton je postao čvrst defanzivno. O njihovoj odbrani treba definitivno razmisliti u narednom periodu.

-Kiks Liverpula je vjerovatno malo pomogao za ovo kolo. Sada ipak postoji manja vjerovatnoća za rotaciju pa bi i Salah i Mane trebali biti u sastavu.

-Arsenal bi se mogao dići nakon pobjede protiv Čelsija a Saka bi mogao biti pogodak za Fantazi.

To je to za ovo kolo. Srećno svima u poslednjem kolu u godini.