XS
SM
MD
LG

Fantazi: Saveti koji vam mogu pomoći

Moja trenutna ekipa

Narednog vikenda kreće Premijer liga a samim tim i Fantazi uzbuđenja. U ovom tekstvu navešću neke bitne stvari.

Prije svega, ove sezone vam je bitnije nego ikad da imate na klupi bar jednog koji će sigurno igrati. Sezona će opet biti luda, zgusnut raspored a samim tim dosta rotacija i potencijalnih povreda.

Takođe, bitno vam je u startu da odredite igrače koje ćete cijele sezone držati u timu. Meni će tu biti nekoliko igrača. Bude li sve kako treba Ramsdejl mi je golman cijele sezone. Takođe, Obamejang, De Brujne i Salah su mi pikovi za cijelu sezonu a vrlo vjerovatno će takav biti i Timo Verner.

Ostale igrače ću podešavati po rasporedu. Uvijek ću se voditi logikom da pravim plan bar za dva-tri naredna kola a to je nešto što savjetujem i vama. Naravno, biće grešaka kod svakoga u tim kalkulacijama ali greške su sastavni dio Fantazija.

Bitno će biti ubosti i kapitena. Baš zato držim ''krupne'' ribe u veznom redu za cijelu sezonu. Čak i ako promašim kapitena, štetu ću koliko toliko neutralisati sa njihovim poenima.

Što se tiče čipova, ove godine će biti važnije nego ikad kada ih koristiti. Tim trebate praviti za septembar jer je do otobra dozvoljeno dovođenje igrača. Prvi Vajld Kard nikako koristiti u septembru i najbolje i najlogičnije je iskoristiiti ga pred strt grupne faze evropskih takmičenja. Što se tiče ostalih čipova, pametnije ih je čuvati za drugi dio sezone i za eventualna dupla kola.

I za kraj, ostavljam kod naše lige u kojoj je preko 150 učesnika 7kiiex