XS
SM
MD
LG
21.07.2020 Administrator

Svetsko prvenstvo u snukeru uživo na Eurosportu

Eurosport 21. jula, započinje svoj ekskluzivni prenos Svetskog prvenstva u snukeru, tako što će širom Evrope, u više od 50 zemalja prikazivati svako kolo prvenstva, uključujući i kvalifikacije. Glavni žreb najvećeg događaja snukera takođe će se prenositi uživo od 31. jula.

Eurosport će nastaviti da donosi fanovima jedinstvenu analizu i uvid u najveće priče sa Svetskog prvenstva kroz svoj vodeći snuker podkast The Break, sa novim epizodama čiji je domaćin Rejčel Kejsi, dostupan za striming i preuzimanje tokom turnira.

Petostruki svetski šampion Roni O Saliven, u novim epizodama Ronijevog Masterklasa ekskluzivno za Eurosport pružaće fanovima jedinstveni video sadržaj kratkog formata, otkrivajući gledaocima trikove kako da poboljšaju svoju igru. Fanove će takođe uživo kroz svaki snimak igre voditi Eurosportovi, ali I specijalni komentatori, kao što su bivši profesionalni igrači, poput svetskog prvaka iz 1986. Džoa Džonsona i šestostrukog finaliste Svetskog prvenstva Džimi Vajta.

"Fantastično je što Eurosport može da donese vrhunski snuker fanovima na globalnom nivou. Postavili su visoke standarde kako bi gledaocima omogućili najbolju moguću pokrivenost, a ja sam ponosan što sam deo toga", rekao je Roni O Saliven, petostruki osvajač Svetskog Snuker šampionata.

Ključni datumi i vremena prikazivanja

Utorak 21. jul: početak kvalifikacija 14:30h
Petak 31. jul: glavni žreb počinje sa prvakom 2019. godine Džudom Trampom koji brani titulu u uvodnom meču 11:00h
Nedelja 2. avgust: petostruki pobednik Roni O Saliven počinje borbu za svoju šestu svetsku titulu 11:00h
Ponedeljak 10. avgust: početak četvrt finala 11:00h 
Sreda 12. avgust: početak polu-finala 14:30h
Subota 15. avgust: početak finala 14:30h