XS
SM
MD
LG

Zvezda izborila povoljan rezultat pred revanš

Foto: Moja Crvena Zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su 2-2 protiv Jang Bojsa, u prvom meču plej ofa za ulazak u Ligu Šampiona.

Meč je počao u jako dobrom ritmu. Domaći su iz prve šanse došli do vodstva a strijelac je bio Asale. Zvezda nije pala. U 18. minuti gosti su stigli do izjednačenja. Strijelac je nakon kornera bio Miloš Degenek. Garsija je imao šansu dva minuta kasnije da donese preokret ali nije dobro šutirao. U 25. nubztu domaći su imali dva opasna pokušaja ali je Borjan odbranio udarce Engamelua i Ebišera. Prijetila je Zvezda u završnici prvog poluvremena preko Marina i Boaćija ali je ostalo 1-1.

Zvezda je otvorila fenomenalno drugo poluvrijeme i pogotkom Garsije povela je sa 2-1. Dva minuta kasnije Marin je sjajno izveo slobodan udarac ali nije bilo promjene rezultata.  U 61. minuti Rodić je dobro šutirao nakon kornera ali nije imao sreće. Domaći su imali šansu u 65. minuti ali je Asale loše šutirao. Dva minuta kasnije šutirao je Ebišer ali je Borjan odbranio. U 76. minuti Boaći pravi veliku glupost i poklanja jedanesterac domaćima. Siguran je bio Oro i donio je izjednačenje Jang Bojsima. U 83. minuto Oro je zamalo postigao još jedan gol ali je Gobeljić sjajno intervenisao.

Do kraja susreta nije bilo promjene rezultata pa Zvezda ima dobar rezultat pred revanš. Revanš je narednog utorka na stadionu ''Rajko Mitić''.