XS
SM
MD
LG

CR4ZY na korak do plasmana na Minor

Izvor: RUR Esports

Najbolja domaća CS:GO ekipa, CR4ZY (Valiance), pobedom nad Nordavindom približila se novom uspehu, s obzirom da bi već danas mogli da obezbede plasman na sledeći Minor. Protiv najbolje norveške ekipe namučili su se na obe mape, ali su na kraju ipak slavili rezultatom 2-0.

Prvo se igrao Vertigo. Iako je ovu mapu izabrao Nordavind, naša ekipa je već u par navrata dokazala da se dobro pripremala na novoj mapi, pa je uspela da pobedi sa 16-11, iako je H4RR3 u protivničkom timu zabeležio 29 fragova. Druga mapa bila je malo neizvesnija. Igrao se Dust, na kojem se ponovo najviše istakao jedan igrač Nordavinda, ali to nije bilo dovoljno, pošto je naša ekipa u ključnim trenucima ponovo odigrala bolje i samim tim slavila sa 16-13.

Danas u 18:00 čeka ih okršaj sa danskom ekipom Heroic, protivh kojih bih mogli da obezbede svoje mesto na Minoru. U ovom trenutku CR4ZY se nalazi 8 mesta iznad Herocia na svetskoj rang listi, ali to u ovakvim mečevima nije bitno, s obzirom da je i jednoj i drugoj ekipi imperativ da se pronađu na tom takmičenju.