XS
SM
MD
LG

Piperski maestralno trijumfovao u Hamburgu

Milan Piperski zabeležio je u petak u hamburškoj dvorani Clas One pred preko 4000 gledalaca, drugu pobedu u profesionalnoj karijeri protiv Rumuna Migurela Sebea, na poene u čcetiri runde i tako ispunio obećanje dato na zvaničnom merenju boksera dan ranije. Piperski je u ringu pokazao boksersko umeće i lepršavost svog stila, što je bilo dovoljno publici da ga isprati gromoglasnim aplauzima, a promoteru Kaleu Saurlendu  dovoljno da lično dodje u svlačionicu i čestita Piperu na prikazanom u ringu .
- U principu sam zadovoljan pobedom , dosta sam pripremljeniji nego na Zlatiboru i već sledeće mečevi bih želeo da boksujem veći broj rundi. Drago mi je što sam boksovao u Hamburgu i na najlepši mogući način ljudima iz najjačce promoterske kuće u evropi skrenuo pažnju na kamp Bali-Balkanboksing i srpski boks. Zahvalio bih se publici koja me je bodrila sve četiri runde, kao i našim ljudima koji su u velikom broju bili prisutni u dvorani. Nastavljam da treniram, jer me već u Podgorici očekuje treći meč, pa onda kvalifikacioni meč u Banja Luci za balkansku titulu. Nadam se da ću do kraja godine biti šampion Balkana, a moja želja je da tiulu osvojim u Loznici ili Zrenjaninu, mada to zavisi od mojih promotera iz Bali-Balkanboksinga - bio je prvi komentar Milana  Piperskog nakon trijumfa u Hamburgu.

Pored Piperskog  u Hamurgu je boksovao još jedan član Bali-Balkanboksinga, Mirsad Čebo, koji je takodje trijumfovao protiv Rumuna Daniela Pavleskua, a u uglu naših boksera sekudant je bio Miljan Rovčanin. Pored njih  publika je uživala u pobedama Saurlendovih boksera Henri Vebera, Džens Krula i Deni Vilijamsa, a u publici su u prvom redu sa Kaleom Saulrendom sedeli šampion sveta srednje kategorije Sebastijan Silvester i naš Nenad Borovčanin. Nakon meča naše boksere primiće srpski konzul u Hamburgu Vojin Dragišić, koji je svo vreme boravka u Hamburgu bio na raspolaganju našem timu