XS
SM
MD
LG

Novica Tončev predsednik FS RIS! Iz Pirota, Vidojko Panajotović član Izvršnog odbora, Vladica Tošić član Komisije za žalbe!

Iako se očekivala bura, juče je sve bilo mirno na Izbornoj skupštini  FS RIS. Očigledno da su poraženi, koji su deceniju i više vodili, kako su vodili, fudbal u našem Regionu, shvatili poraz i na vreme “bacili koplje u trnje”. Iz pirotskog ugla veoma bitno jer je poznato koliko su neki iz  ranijeg  sastava, pa i Piroćanci koji su bili u forumima, radili samo za sebe , za svoj, a ne interes fudbala u Regionu i konkretno “ojadili” Radnički!. Da verujemo da će NOVI ljudi voditi drugačiju politiku za dobro i na dobro svih klubova i fudbala u Srbiji uopšte.

Foto: plusonline.rs

Novi predsednik Novica Tončev, uspešni predsednik Opštine Surdulica, privrednik i sportski radnik,  je zbog toga bio jasan na kraju Skupštine.

-         Zalagaću se da budemo jedinstveni u radu, da imamo jasne stavove , da bismo išli korak napred. Uložiću finansijska sredstva da bismo pomogli klubovima  u infrastrkturi , ali i u takmičenju , uz želju da klubovi našeg Regiona budu više zastupljeni u  Prvoj i Super ligi. Uskoro ćemo u obilazak svih okružnih saveza da bismo odatle počeli rešavanje problema, rekao je Novica Tončev novi predsednik FS RIS.

Na predlog predsednika,  Izvršni odbor čine  Miroslav Milojević, Dragiša Binić, Miloš Mitrović, Djordje Bajić, Zoran Djordjević, Bojan Stojanović, Vidojko Panajotović, Dejan Branković, Dragan Djokić, Miloš Vasiljević, Dejan Ivanović i Dobrivoje Vukićević.

Danas smo na utakmici podmlatka Radničkog  i Dinama iz Vranja razgovarali sa Vidojkom Panajotovićem, predsednikom Okružnog fudbalskog saveza Pirot , nekadašnjim fudbalerom i fudbalskim sudiojom, sada članom Izvršnog odbora .