XS
SM
MD
LG

Biciklizam: Bojan Đurđić pobednik "Grinbajk kupa" na Divčibarama

Reprezentativac kragujevačkog Radničkog Bojan Đurđić, pobedio je u promotivnoj trci na planinskim biciklima u kategorji kros kantri „Grinbajk kup“  na Divčibarama, koju je organizovao valjevski klub „Grinbajk“, uz pomoć „Valjevo turista“ i pančevake firme „Fristajl“, a  trka je vožena u spomen na Stavana Radovića, valjevskog bicikliste, tragično nastradalog pre nekoliko godina.

Drugo mesto na stazi čiji je krug iznosio 2.500 metara, u kategoriji elita pripalo je Ivanu Jovnoviću iz kraljevačkog Metalca dok je treći stigao Aleksa Marić iz Crvene zvezde. U kategoriji mastersa medalje su pripale Branislavu Matiću (Fantik, Novi Sad), Aleksandru Mariću (Radnički, Kragujevac) i Zoranu Mijatoviću (Policajac, Beograd).
Najbolja dama bila je Vanesa Durman iz Fanatika, najbolji omladinac bio je Luka Nikolić iz kragujevačkog Radničkog a u hobi klasi pobedio je Dejan Jojkić iz novosadskog Fanatika. Nagrade najuspešnijima uručila je Tamara Grujić „Mis šarma“  u izboru za „Mis narcisa“.

Održana je i kvalifikaciona trka za Šampionat Srbije u daun hilu (spustu). U atraktivnoj disciplini, na zahtevnoj stazi od 1.400 metara, koja traži kompletnu opremu po pravilima UCI, pobedio je u kategoriji elita Nemanja Kraljić, ispred Nikole Vučkovića i Ive Tripunovića. U hobi klasi individualci sa Palića Nedeljko Tomanović i Miloš Milenković osvojili su prvo i drugo mesto, dok je treći bio gost iz Budve Nemanja Pribilović.