XS
SM
MD
LG

Anđelković javno Binić tajno

Kruševac:

 

 

                                 

   Stručna strukovna organizacija sudija Fs Rasinskog okruga pod predsedništvom Žarka Anđelkovića održala je sednicu izvršnog odbora i na njoj donela plan i program izbora na području FS Rasinskog okruga u SSOS. Tako će se izbori u SSOS Varvarin održati već 06.11.2015 u Trsteniku dan kasnije a u Aleksandrovcu i FS grada Kruševca nesto kasnije ali u skladu sa rokovima koje je propisala SSOS Srbije.  Potom slede izbori na nivou okruga i regiona.
Inače sve izbore  na nivou Regiona Istočne Srbije nadgledaće komisija čiji je predsednik upravo Žarko Anđelković i koja ima još četiri člana i imaće prava da poništi izbore svuda  na nivou RIS a gde organizacije SSOS ne sprovedu izbore do kraja po pravilima.
Inače sednica je bila javna i njoj je bio prisutan i Vas izveštač koji je ujedno i portparol FS Rasinskog okruga.
Za razliku od sednice izvršnog odbora SSOS Rasinskog okruga ,sednica izvršnog odbora FS rasinskog okruga počela je neočekivanim zahtevom Dragiše Binića predsednika FSRO da u sali ostanu samo članovi izvršnog odbora .Pa je tako iz sale udaljen i Vas izveštač koji je pune četiri godine pratio svaku sednicu IO FSRO(portparol saveza) bez validnog objašnjenja gospodina Binića .Da stvar bude veća iz sale je udaljio i tehničkog sekretara saveza Srbimira Anđelkovića.
Ništa tu nebi bilo sporno da je to bila praksa svih ovih godina ali se Dragiši Biniću te večeri tako htelo.,da stvar bude veća misleći da se zaista radi o nekoj velikoj tajni sačekali smo Dragišu Binića posle sednice koja je trajala ukupno pet minuta da nam saopšti odluke IO ali smo dobili samo ono što je bilo na dnevnom redu a to su izbori po opštinskim FS i njihovim terminima dakle ništa specijalno tajno.
Inače u poslovniku o radu Skupštine FS Rasinskog okruga jasno piše da je rad svih organa i tela skupštine javan,dok poslovnik o radu izvršnog odbora nikad nije bio na dnevnom redu pa ga samim tim i nema.

Žarko Anđelković predsedava sednicom IO SSOS Rasinskog okruga

Dragiša Binić predsednik FS Rasinskog okruga udaljio iz sale i svog bliskog saradnika Srbimira Anđelkovića