XS
SM
MD
LG

Đerđ Balaton, predsednik organizacionog odbora "Trofej Ilija Pantelić 2016"
Protekle sedmice, u Etno selu Stanišići, održana je sednica Organizacionog odbora prestižnog Međunarodnog dečijeg fudbalskog festivala, na kojoj je doneto niz važnih odluka.Kao i ove godine, sledeći, drugi po redu, dečiji fudbalski festival, biće održan u Etno selu Stanišići, prelepom sportsko-turističkom kompleksu u srcu Semberije, u periodu od 23-26.juna 2016. godine.

Na slici Đerđ Balaton predsednik Org.odbora "Tofej Ilija Panelić 2016"

Novost je, da će po prvi put, pored dece uztasta : U8, U9, U10, U11, U12, U13, učestvovati i deca rođena 2002. ( U 14 ) i 2001.  (U 15 ), koji će igrati pravi „veliki“ fudbal, 10+1, na terenu standardnih dimenzija, 105x68 metara.

Kao i prošle godine i naredne će partneri dečijeg fudbalskog festivala biti : Fudbalski Savez  BiH, Fudbalski Savez Republike Srpske, Fudbalski Savez Srbije, Grad Bijeljina i UEFA Grassroots.

ĐERĐ BALATON-ČOVEK KOJI ZNA SAMO ZA USPEH

Ugledni novosadski privrednik, osnivač i vlasnik kompanija "FOTO OKO" i "BALATON ŠTAMPA" , vodećih i najsavremenijih štamparija u Srbiji i Mađarskoj, dugogošnji sponzor i član Upravnog odbora FK Vojvodina, aktuelni član Upravnog odbora ŽFK Vojvodina, gospodin Đerđ Balaton, jednoglasno je izabran za predsednika Organizacionog odbora, II po redu "Trofeja Ilija Pantelić“. Na istom sastanku, izabran je i počasni predsednik festivala, a ta čast pripala je gospodinu Borisu Stanišiću, vlasniku turističko-sportskog kompleksa „Etno selo Stanišići“. Mesto glavnog  koordinatora i prvog operativca, pripalo je gospodinu  Milanu Čabriću.

Odmah po završetku, izuzetno uspešno organizovanog prvog "Trofeja Ilija Pantelić", pojavilo se veliko interesovanje klubova i škola fudbala sa pitanjima o sledećem fudbalskom festivalu,  što nas je i nateralo da brzo reagujemo i donesemo vrlo važne odluke oko same organizacije.
Trenutno je u izradi reklamna brošura, kao i video prezentacija, na kojima će  moći da se vide osnovne informacije i pravila takmičenja.
Napominjemo da su promoteri ove prestižne manifestacije fudbalske legende sa ovih prostora: Dragan Džajić, Ivica Osim, Mirsad Fazlagić, Milovan Rajevac, Zoran Simović, Dušan Tadić, Milan Jovanović, Saša Todić, Srđan Babić i Bojan Nastić.