XS
SM
MD
LG

Milovanovic kao Kineski zid

Kraljevački Superligaš je tek u taj breku uspeo da slomi otpor mlađane ekipe Mladog radnika. Kada su osvojili prva dvaseta mnogi su pomislili da će meč trajati kratko i da će ceo plen pripasti Ribnici. Tako nisu mislili gosti iz Požarevca. Preokrenuli su težište u naredna dva seta a u petom domaćini su zaigrali upravo onako kako to od njih očekuju verni navijači. Dilema oko pobednika nije bilo. Jedan od junaka ove utakmice bio je bez sumnje Slobodan Milovanović, srednji bloker Ribnice.

Milovanović odličan u bloku foto: Stole

- Na visokom nivou smo odigrali prva dva seta, potom smo pali u igri kada su nam se kao i nekoliko puta do sada potkradale greške što je naš protivnik znao da kazni. Na sreću probudili smo se na vreme i zaigrali u petom setu na prepoznatljiv način.

Milovanović je, čini se, na ovoj utakmici pružio najbolju partiju. Dugo je bio "miljenik" klupe za rezervne igrače. Na kašičicu je dugo dobijao priliku da se nađe u šestiorci.. Sada je eksplodirao.

- Svi smo dobro odigrali a ja sam na ovoj utakmici imao pravi tajming naročito kod blokiranja. Nadam se da ću i dalje nastaviti sa dobrim igrama koje će biti najbolja preporuka da se konačno itzbori mesto u nejboljoj šestorci - dodaje Milovanović, koji je na ovom meču ostvario dvanaest poena od toga čak devet u bloku.

Nema sumnje da će Slobodan u nastavku prvenstva biti pravi oslionac i da će Ribnica krenuti ka gornjem delu tabele.


Spartak 0 : 3 Partizan
Radnički 1 : 3 Novi Pazar-Junior
Ribnica 3 : 2 Mladi radnik
Crvena Zvezda 3 : 0 Inđija
Vojvodina NS Seme 3 : 0 Đerdap
Tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Partizan 5 5 0 13
2 Crvena Zvezda 5 4 1 12
3 Vojvodina NS Seme 5 3 2 11
4 Spartak 5 3 2 8
5 Mladi radnik 5 2 3 8
6 Novi Pazar-Junior 5 2 3 7
7 Inđija 5 3 2 7
8 Ribnica 5 2 3 5
9 Radnički 5 1 4 4
10 Đerdap 5 0 5 0